Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] No Op klamka

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na moim już osławionym szturmowcu mam noobskiego famasa, aeka i m4. Teraz pytanie, czy potrzebuję nowej klamki? Mam 14 lvl, grałem scarlem, wolny reload. Grałem m16, zostanę przy m4.

Grałem augiem, da się grać, ale kolesiowi zostało 1hp.

A więc- czy kupować nową klamkę za kredyty? Dodatki z kreftdjura i nemesis. Obecnie gram aekiem z nemesis, tak wiem, no skill ze mnie.

Chodzi mi o to, żeby mieć miła przesiadkę z famasa, żeby szybko expic do 27 lvl na l85.

Chociaż myślę, że jak będę miał m145, to już nie zmienię famasa na inny.

Opublikowano

Karabinka? no to dziwne doprawdy że ktoś ma karabinek za klamkę ale dobra ;d

Jeśli chodziłoby o karabinek to bardzo ciekawym nie-op karabinem jest xm8, z nemesis świetna celność i jak się dobrze strzela seriami można mieć ranged kille po 120 ;d

LOL

Opublikowano

Lulz m145+famas jest nawet dobre, ale trzeba być ogarniętym, bo na bliskie/średnie nie należy to do przyjemności.

Wymieniłeś już chyba wszystkie sensowne pukawki, bo reszta jako tako sprawdza się tylko na bliskich/średnich.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jest jeszcze opcja z F2000 broń nie doceniana przez wielu graczy no ale nie masz levelu wbitego a szkoda ;-)

Niedoceniana, bo słabsza od famasa, którego zresztą ma.

Jak Ci się znudziły pukawki, to zainwestuj w maszyny powietrzne.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Narazie maks. 1k za rundę wyciągnąłem z heli.

Ale bardziej chciałbym wbić już 27lvl, być może kupię xp boosta i wylosuje m145 desert.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...