Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rework xeratha

elAzra3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam 2 pytanka:

1. Kiedy dokladnie bedzie rework Xeratha ?

2. Czy jezeli mam go teraz kupione to po reworku dostane skina Tradycyjny xerath?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

1. Nie wiadomo, nie podano dokładnej daty.

2. Tak, dostaniesz.

Po co wprowadzasz w błąd, ja za to warna dostałem. Dopisze z powrotem: Tak to jest jak 12 latkowie na MPC dostają moderatora

Nie, nie dostaniesz skina. Skąd to wiem? Support napisał, że nie ma takiej możliwości.

Ci moderatorzy więcej gadają niż wiedzą, wszechwiedzący 12 latkowie. Patola na tym MPC z roku na rok co raz większa

no i na uj to edytujesz? prawda boli? lepiej usunąć żeby nikt nie widział nie?

Opublikowano

Podobno ktoś zreportował Szymico za niedokładną odpowiedź , więc jebne wystarczającą żeby zaspokoić wasze napalenie gimbuski :

1.Riot nie zamieścił dokładniej daty na forum bądź stronie League of Legends i data reworku Xeratha nie jest znana , ale podejrzewam że wyjdzie wkrótce chociaż nie jestem pewien , podejrzewam że wyjdzie w sezonie 4 na 100 % , chociaż też nie jestem pewien . Krótko mówiąc nie wiem bo nie podali dokładniej daty.

2. Riot nie zamieścił tej informacji na forum bądź stronie League of Legends więc trudno mi stwierdzić czy dostaniesz tego skina czy nie , aczkolwiek wymierzając kąd odniesienia do Tradycyjnego Xeratha i mnożąc go razy kąt skrzyżowania w łuku prostopadłym stwierdzam że go dostaniesz. Czyli innymi słowy dostaniesz go.

Nie, nie dostaniesz skina. Skąd to wiem? Support napisał, że nie ma takiej możliwości.

Ci moderatorzy więcej gadają niż wiedzą, wszechwiedzący 12 latkowie. Patola na tym MPC z roku na rok co raz większa

@ Idioto jak on kupił skina to po reworku będzie miał go dalej , czy mu kurw RIOT zabierze? Naucz się czytać niedorozwoju zamiast całe MPC obrażać

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@UP

Do spania wypierdalać bo jutro szkoła. Gdzie on napisał, że kupił skina? Pingle na jape załóż a potem czytaj

Pytał o podstawowego Xeratha, czy jego podstawowy skin będzie teraz tradycyjny. Niczego nie kupował i nigdzie nie wspomniałem nic o żadnym zabieraniu

Opublikowano

Podobno ktoś zreportował Szymico za niedokładną odpowiedź , więc jebne wystarczającą żeby zaspokoić wasze napalenie gimbuski :

1.Riot nie zamieścił dokładniej daty na forum bądź stronie League of Legends i data reworku Xeratha nie jest znana , ale podejrzewam że wyjdzie wkrótce chociaż nie jestem pewien , podejrzewam że wyjdzie w sezonie 4 na 100 % , chociaż też nie jestem pewien . Krótko mówiąc nie wiem bo nie podali dokładniej daty.

2. Riot nie zamieścił tej informacji na forum bądź stronie League of Legends więc trudno mi stwierdzić czy dostaniesz tego skina czy nie , aczkolwiek wymierzając kąd odniesienia do Tradycyjnego Xeratha i mnożąc go razy kąt skrzyżowania w łuku prostopadłym stwierdzam że go dostaniesz. Czyli innymi słowy dostaniesz go.

@ Idioto jak on kupił skina to po reworku będzie miał go dalej , czy mu kurw RIOT zabierze? Naucz się czytać niedorozwoju zamiast całe MPC obrażać

Hmm kto tu sie nazwal siebie idiotą ....... :) Kolejny 5 latek co nie potrafi czytac ze zrozumieniem ... sry zaraz mi napiszesz ze musze sie nauczyc czytac i jestem niedorozwojem i obrazam cale mpc....

A tak co do tematu zeby warna nie dostac to raczej nie jestem pewien czy to jest zmiana wyglada xeratha bo raczej stawiam na to ze tylko jego obrazka . Nigdzie nic nie ma ze bedzie nowy wyglad , to bedzie splash art czyli obrazek bohatera ..... http://www.newsoflegends.com/index.php/pbe-update-changes-to-olaf-new-xerath-olaf-splashes-and-championship-thresh-official-teamwork-video-even-more-official-crazy-cat-lady-yorick-red-posts-nerfing-pen-items-more-on-the-is-12349/ moze naucz sie troche angola ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...