Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eclipse

DarkVenom22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko :D

Planuje zakupić eclipse za 2,2k boost. Tylko nie wiem gdzie jest go lepiej zrobic. Klasa C czy D? xD W C pewnie i tak bym dostawal od mr2, a orientuje sie ktos jakby sie sprawowal w D? Kupujac juz fure za boosty oczekuje ze bd w stanie wygrac ze wszystkim. Jezdze tylko japoncami i do wydania mam 2,3k boost :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Chodzi o eclipse II, ta wersja fioletowa. W B mam już mr2 i potrzebuje czegos dobrego do C i D. W ostatecznosci przerobie mr2 z B do C, bo zrobilem juz osiagniecie 250 wygranych w B i teraz czas na C i D xD Pytanie czy ten eclipse bd konkurencyjny w klasie D, gdzie aktualnie mam silvie ^ ^ Tb pewnie chodzi o Eclipse w wersji elite, ale jego nie potrzebuje poza tym i tak mam tylko 2,3k boost xD

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Ale ten elite ma 2 wersje . Sprecyzuj dokładnie jakiego chcesz kupić . Ten co jest orginalnie w klasie E czy ten ciut wyżej ? . Jak ten wyżej to radziłbym poczekać na rotacje , bo 2,3k boost to za dużo .

Opublikowano

Są 2 wersje, Eclipse GT i Eclipse GS-T.

GT to ten z klasy E za IGC, dość słaby wóz.

GS-T to jeden z lepszych wozów, w klasie D jest to drugi najlepszy wóz po MR2.

Zresztą w klasie B również dobrze się sprawdza.

Opublikowano

Nie da się tego bardziej sprecyzowac. Elite jest tylko jedna. Fioletowa wersja klasa C 450 overall z czesciami za 2200 boost. Jest drugi po mr2 tylko jeszcze pytanie jaka przepasc to miedzy nimi oznacza? :P Mam juz mr2 w b i pojezdzilbym czyms innym, dlatego pytam o eclipse bo lubie ta fura, ale z drugiej strony nie chce wydac sb na slabe auto.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Nie da się tego bardziej sprecyzowac. Elite jest tylko jedna. Fioletowa wersja klasa C 450 overall z czesciami za 2200 boost. Jest drugi po mr2 tylko jeszcze pytanie jaka przepasc to miedzy nimi oznacza? :P Mam juz mr2 w b i pojezdzilbym czyms innym, dlatego pytam o eclipse bo lubie ta fura, ale z drugiej strony nie chce wydac sb na slabe auto.

Ma szansę powalczyć z MR2 w klasie B.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Przecież napisałem wczesniej, ze w B osiagnalem juz wszystko i chce teraz ogarnac grupy c i d, ale do c przerobilem mr2, ludzie kurwa czytajcie poprzednie posty ! Dobra inaczej. Aktualnie w klasie D mam silvie, czy eclipse w wersji fioletowej za 2,2k boost jest duzo szybszy od tej silvii i czy oplaca sie go kupowac.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Przecież napisałem wczesniej, ze w B osiagnalem juz wszystko i chce teraz ogarnac grupy c i d, ale do c przerobilem mr2, ludzie kurwa czytajcie poprzednie posty ! Dobra inaczej. Aktualnie w klasie D mam silvie, czy eclipse w wersji fioletowej za 2,2k boost jest duzo szybszy od tej silvii i czy oplaca sie go kupowac.

Szybszy jest Eclipse, według mnie to najlepszy wóz w tej klasie.

Ja bym go kupił, wóz fajnie wygląda i w klasie D spokojnie można nim wygrywać, nawet z MR2.

Silvia trochę odstaje, różnica jest niemała, ale nią też można sporo ugrać.

Chociaż i tak jest to mniejsza strata niż ta, którą ma Corolla GT-S do Silvii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...