Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM na prywatnym serwerze Metin2! (Czytaaj OPIS!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam na imię Wojciech. Lat mam 16. Interesuję się informatyką oraz motoryzacją.

Dobrze dogaduję się z graczami jestem pomocny i zawsze drzwi są u mnie otwarte by komuś pomóc .

Bardzo lubię szczerość drugiej osoby,nie lubię gdy mnie ktoś okłamuje. Bardzo szybko nawiązuję z kimś znajomości.

Jestem zaradny i staram się pomagać innym. Jestem szczery,uczciwy oraz cierpliwy, mam silne nerwy :D

Mam podejście do graczy co sprawia mi łatwy kontakt z nimi ;)

GM byłem na kilkunastu serwerach, administracja oraz gracze byli zadowoleni, nie było skarg na mnie wręcz przeciwnie byłem lubiany.

Tak jak napisałem jestem szczery cierpliwy oraz uczciwy.

Czasu mam zawsze dużo. Jak na razie chodzę do szkoły i się uczę ale czas znajdę zawsze.Min 6 godzin dziennie a w weekend nawet 14 godzin :D

Lubię gdy panuje porządek.

Nie olewam graczy (np gdy poprosi mnie o pomoc a ja nie pomagam).

Znam poprawną ortografię/nie robię błędów ortograficznych.

W zamian za moją pomoc oczekuję dobrej atmosfery teamu.

Oferuję pomoc,utrzymywanie porządku na serwerze.

Nawet gdy nie ma mnie przy komputerze a administracja mnie potrzebuje: wystarczy zadzwonić/napisać sms i jestem ;)

NAJWAŻNIEJSZE! Jestem osobą godną zaufania, nigdy nie robiłem żadnych przekrętów ITP!

Kontakt

GG: 39249131

PW:

(Nie wiem do jakiego działu miałem to dać, jeśli dział jest zły proszę moderatora o przeniesienie go )

Serdecznie Pozdrawiam. Wojciech ;)

Opublikowano

Po pierwsze twoje doświadczenie nie jest poparte dowodami.

Po drugie wiek odstrasza, ludzie szukają bardziej dojrzałych osób na takie stanowiska. Coś przeczuwam, że zostaniesz GM pochwalisz się znajomym i tyle.

Po trzecie 6godzin w dni pracujące i 14 w weekend.. serio? Marnujesz dzieciństwo.

Po czwarte uważam, że gdybyś już był tym GM na kilku serwerach ilość postów na MPC wyglądała by troszkę inaczej.

Jeśli o czymś zapomniałem wal śmiało!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@ZeuSio

1: Więcej informacji na PW po pierwsze. Mogę Edytować posta i napisać inaczej bo do końca nie napisałem tego co być powinno.

2: Nie wiek lecz umiejętności się liczą.

3: 6 i więcej a to co robię to mój interes więc nie wypowiadaj się i nie decyduj co mam robić. Jeśli 6 godzin to jest mało to popatrz na innych GM na innych serwerach. Siedzą max 3 godziny na serwerze i że tak powiem gówno robią ;)

4: To jest nowe konto na forum ponieważ poprzednie konto zostało zawieszone/zablokowane/unieważnione czy coś w tym stylu.

Proszę nie wypowiadaj się na ten temat. Zmienię to co napisałem na poprawniejsze jeśli komuś to nie pasuje.

Opublikowano

Nie zgodzę się z kolegą.

Wiek nie ma nic do gadania, a to, że jak dostałeś GM i się chwaliłeś nie jest naszą sprawą .

(chyba, że mówisz to na zasadzie przypuszczenia)

A temat ten nie jest do tworzenia dyskusji.

Jeżeli już nie wnosisz nic do tematu to robisz to dla nabicia postów.

P.S. chciał mu to tylko uświadomić.

Nie jest to forma spamu.

Pozdrawiam i powodzenia brachu w posadzie .

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

No właśnie. Wiek nie ma znaczenia. Liczy się umiejętność i stan psychiczny :D

Bo co z tego że ktoś ma dajmy na to 20 lat+ a narobi głupot na serwerze? Albo rozwali serwer albo zacznie sprzedawać lewe EQ/produkowane Yang na serwerze. Mało to takich przypadków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...