Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w S.K.I.L.L.

luzak373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, podczas gry zacina mi tą grę, mojemu koledzę to samo a spełniamy wymogi Pc'tów do tej gry. Wiecie co można poradzić na te lagi

4566511400.png

Opublikowano

Na początek zróbcie podstawowe czynności, czyli wyłączenie antywirusa, zapory oraz zbędnych procesów, przeczyszczenie komputera CCleanerem ze zbędnych śmieci itp.

To lagi czy ściny?

Bo to znacząca różnica, lagi wynikają z internetu, a ściny ze sprzętu.

Opublikowano

W ustawieniach grafiki kiedy wcisniesz "Dalsze opcje" masz do wyboru kilka opcji do zaznaczenia, włącz "Stabilność frame" i zaakceptuj mi cos tam pomogło ;]

deiP7o2.png
Opublikowano

To nie jest wina waszego sprzętu, otóż od ostatniego updatu, który miał miejsce bodajże 3 dni temu zepsuło się coś z optymalizacją gry i większośc graczy skarży się na spadki FPS(również tak mam). Dużo graczy pisało do Suuportu i odopisali, że już się tym zajmują i wysyłają wniosek do Dragonplay(developerów gry) o spadkach FPS po ostatnim patchu. Jedyne co nam pozostaje to czekanie.

siema.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...