Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardReset

UberTroll321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , znów czegoś od was chce ! chce informacji na temat hard-resetu . Chcę zrobić kompletny reset komputera do Zera , chodzi mi o to żeby były tylko pliki systemowe i pewnie a raczej na pewno są o tym informacje na Google itp. jak wykonać taki reset ale jak już mam możliwość napisania to napiszę .

I jeszcze chcę się dowiedzieć czy po takim resecie będę musiał instalować wszystkie sterowniki od początku .

chyba , że jest inny sposób na usunięcie plików . Zależy mi na tym bo mam już bałagan na kompie .

Opublikowano

W Windows 8 możesz użyć opcji "Odświeżenia systemu". W przypadku starszych to chyba zostaje format, chyba że masz punk przewracania po instalacji Windows.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Masz racje , będę musiał zrobić format tylko , że jeśli zrobię format Dysku Systemowego to będę musiał od początku instalować wszystkie sterowniki i nie było by problemu ale ja ich nie mam ^^. Obecnie siedzę na złożonym kompie czyli kiedy odpalałem jego pierwszy raz to w sumie wszystkie się po kolei instalowały i nie mam pojęcia jak teraz będzie , również mam W7 na dysku ale nie na płycie i nie wiem czy jak zrobię taki format czy mi jego nie usunie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...