Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep komputerowy

TheFoQuSsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zakupić komputer w Poznaniu ale z montażem, wiem o morele.net, ale moje pytanie brzmi: czy w sklepie agito.pl jest usługa montażu? Bo agito jest tańsze, ale koniecznie musi mieć usługę montażu :)

Opublikowano

Do 50zł z nowych raczej nie ma sensu bo to będzie niewiele lepsze od boxowego. Najlepiej dołożyć do SilentiumPC Spartan Pro i kupić go za 65zł.

Opublikowano

Do 50zł z nowych raczej nie ma sensu bo to będzie niewiele lepsze od boxowego. Najlepiej dołożyć do SilentiumPC Spartan Pro i kupić go za 65zł.

Spartan też jest lipny. Lepiej już Fere ale do 3470 dodatkowe chłodzenie raczej nie potrzebne

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zanim nazbierasz to sprzęt stanieje. Sam się przekonałem :P Zanim kupiłem komputer Radeon 7950 miał cene 1064zl a teraz gdy kupuję(jutro) 1.029 :P

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Zanim nazbierasz to sprzęt stanieje. Sam się przekonałem :P Zanim kupiłem komputer Radeon 7950 miał cene 1064zl a teraz gdy kupuję(jutro) 1.029 :P

7950 za 1029? OMG.. Weź tego nie kupuj ;o

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Lepiej GTX 760 od Gigabyte. Wydajniejsze a w mniejszej cenie. (Łatwo i dobrze się kręci)

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

@up

I co z tego że nowsza? Radeony 7950/7970 mimo że są już trochę to nadal są wydajne.

W cenie ~1050zł da się kupić radeona 7970 nowego lub kilku miesięcznego z allegro, który będzie wydajniejszy od hd 7950 i gtx760.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...