Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]bony i eq do pvp

kaku1809

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec jakie eq dla sury wp do pvp (klasa vs klasa). Chodzi mi mianowicie, jakie buty(kozaki na 39lvl z odp na trucie czy moze ekstazyjne z zakleciami? itd), nasior(perlowy? z nieb lez inny?), kolce(z nieb lez, smoka? diax?), bransa(ta z odp na trucie? czy jakas inna? ) (nie chodzi o bony 1-5). Chcialbym tez dowiedziec sie jak bic ninja w pvp (klasa vs klasa) i jakie eq dla ninjy zrobic ( rowniez chodzi jakie itemy, ale tu tez prosze o opisanie 1-5). Chodzi mi o serw Dragonmt2. jak cos mi sie przypomni jeszcze to dopisze z gory dzieki

Opublikowano

Jak chodzi Ci o eq wojenne to napisz na fprum pandory lub poszukaj poradnikow ;)

Licze na like'a

o eq do pvp, przeczytaj to co jest napisane w temacie :P

Opublikowano

Kolczyki z łez na 54 +9 ponieważ dodają int, bransol. z białego złota +9, naszyjnik z łez na 54 +9. Buty z truciem będą lepsze ponieważ u sury wp liczą się hity więc trucie wejdzie po kilku hitach, bynajmniej ja tak składałem postać na niższych lv.

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec jakie eq dla sury wp do pvp (klasa vs klasa). Chodzi mi mianowicie, jakie buty(kozaki na 39lvl z odp na trucie czy moze ekstazyjne z zakleciami? itd), nasior(perlowy? z nieb lez inny?), kolce(z nieb lez, smoka? diax?), bransa(ta z odp na trucie? czy jakas inna? ) (nie chodzi o bony 1-5). Chcialbym tez dowiedziec sie jak bic ninja w pvp (klasa vs klasa) i jakie eq dla ninjy zrobic ( rowniez chodzi jakie itemy, ale tu tez prosze o opisanie 1-5). Chodzi mi o serw Dragonmt2. jak cos mi sie przypomni jeszcze to dopisze z gory dzieki

Ja Ci proponuję :

• Kozaki na 39lv.
  • Naszyjnik z nieb. łez
  • Kolce smoka
  • Branse to ja miałem tylko smoka i było epicko.

Ja 4lata temu miałem zupełnie inne EQ i biłem na nich rekordy serwera. A tajnikiem były smocze sety z Klasowym 6/7b i ew. z HP/250 wartości. Tarcze koniecznie na 61lv. z bonami dla odp. klasy a właśnie rozgrywałem ninją i to zależy Twoje PvP od dobrej klasy + Księżycy/Charków.

Opublikowano

Ja Ci proponuję :

• Kozaki na 39lv.
  • Naszyjnik z nieb. łez
  • Kolce smoka
  • Branse to ja miałem tylko smoka i było epicko.

Ja 4lata temu miałem zupełnie inne EQ i biłem na nich rekordy serwera. A tajnikiem były smocze sety z Klasowym 6/7b i ew. z HP/250 wartości. Tarcze koniecznie na 61lv. z bonami dla odp. klasy a właśnie rozgrywałem ninją i to zależy Twoje PvP od dobrej klasy + Księżycy/Charków.

to eq co opisusujesz to dla ninjy, tak? ;d

i jak mozesz to powiedz jaki nick miales te 4 lata temu ttam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...