Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ToonCar.

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem z grą ToonCar znalazłem ją, w starych płytach i postanowiłem sobie zainstalować i pograć, gra zainstalowała się pomyślnie ... tylko jest jedno małe ale, dlaczego kiedy wybiorę sobie trening, albo wyścig gra zaczyna mi migać tzn. tekstury części mapy jak by nadchodzą na siebie i się nie da grać ... chciałbym tutaj tylko powiedzieć że dzieje się tak po opaleniu wyścigu rzecz jasna, dzieje się tak jak wyścig wezmę w menu jest Ok. Oczywiście każdy może tutaj napisać "karta graficzna" bo to w sumie to może być problemem, ale ogólnie te takie troszkę lepsze karty mogą wpływać na stare gry, i nie jestem pewien czy tak nie ma w każdym razie proszę o rady.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam problem ale z Empire Earth 1. Wydaje mi się, że to wina sterowników najnowszych do komputera jest.

Opublikowano

Też tak samo mi się wydaje, po prostu są teraz nowe sterowniki a te gry są stare i to jest ten powód ... Tylko jak się tego pozbyć abym mógl sobie znowu pograć ? :C

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...