Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Koniec LC (dawny klimat)

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Staży wyjadacze pamiętają starego dobrego lc pl ep 1 , tam była atmosfera , a nie teraz wbijasz na serwa Pu za darmo , 100% ulepszania , i max lvl .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Staży wyjadacze pamiętają starego dobrego lc pl ep 1 , tam była atmosfera , a nie teraz wbijasz na serwa Pu za darmo , 100% ulepszania , i max lvl .

Ależ ja nie wiem w czym problem? Są serwery prywatne, ale nadal jest LC PL, LC USA, gdzie nie masz PU (a właściwie skilli) za darmo, nie ma 100% upgrade rate i szybko się nie wbija max lvla. ;)

Opublikowano

Up uwierz ze jak masz czasu to szybko wbijesz :D

Z checia bym pogral na serwie jak kiedys pl za czasow ep1 albo eternia ep1 ehhh ale i tak co z tego skoro graczy by nie bylo :c
Za duzo prywatow ep2/ep3 juz jest takze lipa :/

Opublikowano

ulepszanie 100% no chyba nie xD

kiedys robilem kulke cienia wszedla mi max do +11 a potem sie spalila a nawet palipa mi na +4

a kiedys w starym lc na pl udalo mi sie zrobic kilka wepow +7 +9 i +11 ;) kamieniami sily ;p

Opublikowano

Ja na starym LC PL pamiętam, jak ulepszyłam kuszę na 21 poziom z +11 na +15 czterema kamieniami niebiańskimi. :P Wtedy jeszcze nie było tego udoskonalonego systemu uczeń-mistrz, więc zamiast eventów biegało się z normalną bronią na 21. :D

Opublikowano

Ja na starym LC PL pamiętam, jak ulepszyłam kuszę na 21 poziom z +11 na +15 czterema kamieniami niebiańskimi. :P Wtedy jeszcze nie było tego udoskonalonego systemu uczeń-mistrz, więc zamiast eventów biegało się z normalną bronią na 21. :D

aja tydzien przed daniem tych eventowek kupilem sztylki +14 i kupilem kilkaset niebkow poczym sztylki byly +11 :) i komus dalem za darmo i wyszedlem z gry :p

Opublikowano

aja tydzien przed daniem tych eventowek kupilem sztylki +14 i kupilem kilkaset niebkow poczym sztylki byly +11 :) i komus dalem za darmo i wyszedlem z gry :P

No tak, pamiętam, jak ludzie sprzedawali na gwałt te bronie na 21 poziom, bo miał wejść patch i automatycznie one stawały się nic nie warte. :f

Opublikowano

No tak, pamiętam, jak ludzie sprzedawali na gwałt te bronie na 21 poziom, bo miał wejść patch i automatycznie one stawały się nic nie warte. :f

oj ten koles handlowal eventowkami od dawna ;)

A pozatym jeszcze jakies eventowki mozna bylo komus wcisnac za jakies grosze komus kto niewiedzial ze wszedly +15 ;p

Opublikowano

oj ten koles handlowal eventowkami od dawna ;)

A pozatym jeszcze jakies eventowki mozna bylo komus wcisnac za jakies grosze komus kto niewiedzial ze wszedly +15 ;p

no mozna było nabrać , mi prawię się to udało , ale trudno , 400kk poszło na marne :/

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...