Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Easy.

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/12lk/86f56

> Kolejna wygrana, czyli jak zdominować linię kha'zixem by w 5 minucie mieć 5:0..

Ward 6:50 blue > next kill

Kassadin nie zdarzyl uzyc teleporta i juz lezal.

(Tak wiem muszę nauczyć się lepiej farmić :/ )

Next time easy.

Teraz się mnie nie czepiajcie o farmę, bo byłem na supporcie (taa.. przypadkiem troll pick zrobilem bo nie skaplem się że koleś zeda wybrał xD) - Kupowałem tylko wardy i harassowałem czasem zabijalem gdy adc nie było (first bloode solo zrobiłem) - dawałem jeszcze farmę i tak było git.

Opublikowano

Ahh ten brąz nocturne smite+ Heal :D

To już twój 2 temat może grasz ponad przeciętnie jak na poziom brąz V ale nie farmisz jak zobaczysz ze nie mozesz snowballowac staraj sie farmić jeśli chcesz wbić srebro musisz chociaż to 110 farmy w 20 mieć inaczej może być ciężko.

vayne.png

Opublikowano

Gratki ale farmić musisz się nauczyć bo jak niebędziesz miał kili to z taką farmą to dalego nie zajedziesz

x

Opublikowano

No właśnie wiem.. Kurde, kiedyś mi dobrze szło farmienie, 160 w 20, a po przerwie miesiąc - masakra. Myślę że 2 tyg i farma będzie ~140/20min

Opublikowano

chwalisz się czy żalisz? sam byłem kiedyś w bronzie4 lecz wiedziałem, że gram o wiele lepiej i w weekend awansowałem do golda, ale nie rozumiem po co te zbędne tłumaczenia ,że mało farmy itp, że ward i kill, tak na przyszłość nie radzę pisać 'easy' w grze bo za to jest perm ban ;)

w każdym bądźrazie szybkiego wyjścia z brązu

Opublikowano

Brąz 5, 60 famy 22 minuta, coś jeszcze? ahh te żałosne "Easy"

wkurwia mnie takie cos ;_;, tylko mnie?

Opublikowano

Fake, na pierwszym screenie nie ma "Report this noobs from my team pls"

No i co że niema ???? To są dwie różne gry

x

Opublikowano

chwalisz się czy żalisz? sam byłem kiedyś w bronzie4 lecz wiedziałem, że gram o wiele lepiej i w weekend awansowałem do golda, ale nie rozumiem po co te zbędne tłumaczenia ,że mało farmy itp, że ward i kill, tak na przyszłość nie radzę pisać 'easy' w grze bo za to jest perm ban ;)

w każdym bądźrazie szybkiego wyjścia z brązu

mhm tak, a w tej bajce były smoki? Czyli zakładając że KAŻDĄ grę wygrywałeś co jest nierealne i dostawałeś średnio po 20 pkt za każdą grę co też jest prawie nie możliwe i załóżmy, że na każdą dywizję przypada 7 gier (5 żeby dobić do 100pkt i 2 w serii) czyli z brązu 4 do brązu 1 musiałeś wygrać 21 gier, jako że w serii z 1 do 5 trzeba wygrać 3 gry w serii to żeby wyjść do silver 5 musiałeś zagrać już 28 gier. 4*7=28, kolejne gry by dojść do silver 1. 28+8=36 gier. 21+36=57.

Według ciebie zagrałeś MINIMUM 57 gier w ciągu 2 dni a zakładając, że średnio gra zajmuje 35 minut to musiałeś poświęcić na samą grę ponad 1995 minut co daje nam 33,25h. Fajnie żyjesz, współczuję.

@Top

graty, ale to brąz 5 więc ... :)

Opublikowano

63:94 staty rankedów

60 farmy 22 min

bronz V

i będzie pisał easy ... ja pierdol jebnij się w łeb synek

haha i co z tego? na nordicu tak latwo z afk i trollami nie bylo, tutaj teamwork jest.

Opublikowano

to z tego, że jesteś gównem i nie umiesz grać, fartem wygrałeś 2 gry i cieszysz japę jak nie wiadomo kto ; > a prawda taka, że całe życie zostaniesz w brązie

pis joł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...