Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka linia?

Presidente

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaką polecacie linie czołgów z małym czasem przeładowania działka dobrą penetracją średnim pancerzem i średnią mobilnością?

Brytyjskie medy mam 5 tier i jestem w ch** z nich zadowolony . 5 tier ma sredni pancerz laduje 1. 8S z bia 1.5 i wali po 80 mobilny i szybki

Witam jaką polecacie linie czołgów z małym czasem przeładowania działka dobrą penetracją średnim pancerzem i średnią mobilnością?

czyli .

Fv4202 .

Plusy i minusy Plusy:

• Dobry stosunek mocy do masy
  • Premium HE Shells (HESH) mają 210 pióro, porównywalną do tier 7 dział, ale z większą obrażenia. Niszczycielskie wobec słabych kadłubie wrogów, takich jak Artylerii i boku pancerza
  • Premium HE Shells (HESH) mają bardzo wysoki potencjał szkód na minutę, jeden z najwyższych w grze
  • Dobra depresja działa
  • Wysoce sprawne działo
  • Bardzo zwinny
  • Korzystne "ukryte" statystyki, takie jak przyczepność podłoża, kamuflaż, itp.
  • Dość celne działo

Wady:

• Niska prędkość
  • Słaby pancerz kadłuba ( przy dobrym koncie odbija dosc sporo )
  • Amunicja HESH nie jest wiarygodny
  • Wieżyczka nie jest tak dobrze opancerzony jak w opisie czołgu .

Kumpel go ma i chwali . Ogólnie droga do niego jest przyjemna juz przy 2-3 tier byłem bardzo zadowolony ze swojego wyboru .

Opublikowano

Brytyjskie medy mam 5 tier i jestem w ch** z nich zadowolony . 5 tier ma sredni pancerz laduje 1. 8S z bia 1.5 i wali po 80 mobilny i szybki

czyli .

Fv4202 .

Plusy i minusy Plusy:

• Dobry stosunek mocy do masy
  • Premium HE Shells (HESH) mają 210 pióro, porównywalną do tier 7 dział, ale z większą obrażenia. Niszczycielskie wobec słabych kadłubie wrogów, takich jak Artylerii i boku pancerza
  • Premium HE Shells (HESH) mają bardzo wysoki potencjał szkód na minutę, jeden z najwyższych w grze
  • Dobra depresja działa
  • Wysoce sprawne działo
  • Bardzo zwinny
  • Korzystne "ukryte" statystyki, takie jak przyczepność podłoża, kamuflaż, itp.
  • Dość celne działo

Wady:

• Niska prędkość
  • Słaby pancerz kadłuba ( przy dobrym koncie odbija dosc sporo )
  • Amunicja HESH nie jest wiarygodny
  • Wieżyczka nie jest tak dobrze opancerzony jak w opisie czołgu .

Kumpel go ma i chwali . Ogólnie droga do niego jest przyjemna juz przy 2-3 tier byłem bardzo zadowolony ze swojego wyboru .

ach to tłumaczenie wikipedii WoTa google translatorem...

@topic

Amerykańskie medy są tutaj wskazane, ewentualnie chińskie/rosyjskie medy.

(bardzo do Rosyjskich twój opis się zgadza wg. mnie)

shoob.png

Opublikowano

dobry reload mają chinole do 6t nie wiem jak dalej ;)

Jak chcesz z magazynkiem to linia przez amx'a

Opublikowano

@topic

Co ty mu każesz robić ? rosyjskie medy ? żeby nimi grać trzeba miec z 1350 eff + są trudne do ogarnięcia tyle co noobow widze na t-44 to aż sie w pale nie mieści .. Lecą 1 i giną 1

@topic

trololo

twój eff

Bronysite Rating 1793

Bad players

Nie wypisuj na forum głupot . Masz słabe wn6 twoje staty nie budzą podejrzeń . masz 6k bitew i stoisz na 8 tier . Proszę cie nie doradzaj nic nikomu bo mu zje(**** staty + umysł

Opublikowano

Ja miałem 10k bitew kiedy doszedłem do mojej pierwszej dychy więc szczym ryj albo wypierdalaj -,-

WB medy? Pojebało? Do nich trzeba mieć tyle samo wprawy co do Francuzów. Do tego FV4202 jest najgorszym pojazdem T10. HT pod nazwą MT z działem bezużytecznym na CW i kompanie. Pancerz słaby jak cholera, mobilność gorsza od każdego innego meda T10, działo nie powala. Patton III jest od niego lepszy pod każdym względem.

Potwierdzam - to co napisałeś to Medy ZSRR wypisz wymaluj.

Opublikowano

Ja miałem 10k bitew kiedy doszedłem do mojej pierwszej dychy więc szczym ryj albo wypierdalaj -,-

WB medy? Pojebało? Do nich trzeba mieć tyle samo wprawy co do Francuzów. Do tego FV4202 jest najgorszym pojazdem T10. HT pod nazwą MT z działem bezużytecznym na CW i kompanie. Pancerz słaby jak cholera, mobilność gorsza od każdego innego meda T10, działo nie powala. Patton III jest od niego lepszy pod każdym względem.

następny hahah 410m widzi czlowieku camo ma dobre + dzialo takie sobie ogar sie i won z forum bo tez glupoty walisz jak z nut z kand ty masz te pomysły ?

i na cw go biorą bo sie pytałem dowódcy więc ?

Bronysite Ranking 2486Gracze poniżej średniej

następny nie ogar

Opublikowano

T110E5, ładowanie 8.2, +400dmg, dobra penetracja, mobilny.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

następny hahah 410m widzi czlowieku camo ma dobre + dzialo takie sobie ogar sie i won z forum bo tez glupoty walisz jak z nut z kand ty masz te pomysły ?

i na cw go biorą bo sie pytałem dowódcy więc ?

Bronysite Ranking 2486Gracze poniżej średniej

następny nie ogar

Patton ma 420m zasięgu, camo na równi, albo nawet i lepsze, działo zdecydowanie lepsze na CW, lepszy pancerz. Do tego mobilnieszy i celniejszy w jeździe...

Co ty kurwa bierzesz jakiś pedałrating. Nikt czegoś takiego nie zna, bo każdy korzysta z Effi/WN6/7. Tym się nie chwal, bo jak masz Focha 155 to BARDZO TRUDNO nabić na nim dobre effi -,-

Naucz się pisać analfabeto...

Na CW biorą ten syf, tylko wtedy, kiedy nie ma niczego innego. T-62A, E 50M, Leos 1, Bat Chat są medami pod CW. Już Patton jest częściej brany. Grając na CW po kilka bitew dziennie, rzadko kiedy widuje (chyba 2x widziałem) FV. Ty się pytasz, ja gram... Taka jest różnica.

PS: Nie gram dla statów, tylko dla przyjemności. Staty są dla mnie sprawą drugorzędną, przez co część bitew gram tak, że staty mi lecą na łeb na szyję. -,-

Opublikowano

Lol. Wiesz o tym że dobry eff = granie z dobrymi graczami i osle dobrze pisze więc get a fuck out

Dobry Eff = dobry dmg, dużo fragów, wyspotowanych przeciwników, defa i capa.

Topic: Dalej jestem przy swojej opinii, że FV4202 to najchujowszy T10 w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ruskie są dla tych którzy lubią sb kampic i na 1-2 starzały kogoś rozwalic . ( np taki kv-1s prawie każdy go ma )

Opublikowano

Od kiedy francuskie mają dobry przeładunek ? Przeładunek po 40 sec to nie jest dobry wynik.

Chodziło mi o magazynki , ;]

Opublikowano

@Up

Magazynki ładują od 20 sekund w górę, zależy od tieru. A to że przerwa pomiędzy pociskami jest krótka to nie znaczy że mają dobry reload.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...