Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Rogue

FUEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duży problem nie mogę odpalić bota z rogue. Dodam że z bardem tzn harfa w ręku to odpala ale nie zmienia broni tzn rzuci bufy noise mowing i stoi jak osioł .

Zmiana ręczna broni odpada tzn zaraz wraca harfa. A i dodam że jak mam kusze w ręku bełty też mam to nie mogę włączyć bota tzn poda pozycje i koniec tzn pozycja jest na biało więc bot wogule nie startuje. To jest mój pierwszy rogue więc nie wiem o co chodzi ???

Dzięki za odpowiedz jak pomoże ktoś daje 5*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No pewno nie bug. Musicie coś źle robić . Nie będe się zastanawiał co , macie od tego poradniki. Przestudiujcie je i problem zniknie ;)

OK znalazłem przyczynę prawdo podobnie bug i to dość upierdliwy a mianowicie jeśli używasz rogue/bard ,warrior/cler lub innej euro konfiguracji i macie ten problem to musicie ręcznie usunąć config postaci w katalogo SroKing\cfg\user\xxx (gdzie xxx to nazwa waszej postaci) potem odpalacie na nowo silka logujecie ustawiacie nowy config i po problemie a i pamiętajcie ża postać musi mieć główną broń w reku bo jak nie to będzie znowu się wieszać. A potwm odpalacie bota i należy pamiętać że po każdym stop botting jak chcecie odpalić na nowo główna broń w ręku i powinno być ok. Mi w każdym razie pomogło.

Temat close.

• Dodaj nową pozycję...