Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Max lv, PvP, itemy...

Matt 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam do Was kilka pytań:

1.Czy po tej aktualizacji, która miała miejsce 20 czy 22 sierpnia został zwiększony lv do 80? Bo kiedyś pytałem o to i odpisał mi GordOnix, mówiąc, że lv będzie podwyższany.

2.Czy mając 60 lv mogę iść na dominacje PvP, czy jak to się tam nazywa ;D? Bo byłem w siedzibie związku ostrzy i pisze, że mam za duży lv.

3.Co to oznacza, że itemek ma taki niebieski, bądź też fioletowy kolor?

4.Po aktualizacji Fury Of The Feywild (czy jakoś tak ;D) zostały udostępnione rasy Wysoki Elf i Drow? Czy jest jeszcze jakaś inna, za którą trzeba płacić?

5.Wiadomo coś o tej nowej klasie? Myślałem że będzie dodana po update ale nadal jest "Już Wkrótce".Ktoś wie kiedy ją udostępnią?

To tyle, z góry dzięki.

Dla każdego kto odpowie na pytania lajki i 5 w profilu xD

Opublikowano

1. nie

2. mozesz

3.ojej nie umiem tego wytlumaczyc ale fioletowe to sa najlepsze itemki niebieskie gorsze zielone jeszcze gorsze

4.jest sloneczy elf i drow

5.mi nic nie wiadomo

@Down

4 jest o rase 5 o klase :)

Opublikowano

1. nie

2. mozesz

3.ojej nie umiem tego wytlumaczyc ale fioletowe to sa najlepsze itemki niebieskie gorsze zielone jeszcze gorsze

4.jest sloneczy elf i drow

5.mi nic nie wiadomo

Dokładnie tak jak napisał wyżej, ale co do pkt 4. mu chodzi o KLASE, a nie o RASE! Nikt nie wie co z tego wyniknie, plotki chodzą, że łucznik, lecz ja wątpię w to..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Cześć!

Mam do Was kilka pytań:

1.Czy po tej aktualizacji, która miała miejsce 20 czy 22 sierpnia został zwiększony lv do 80? Bo kiedyś pytałem o to i odpisał mi GordOnix, mówiąc, że lv będzie podwyższany.

2.Czy mając 60 lv mogę iść na dominacje PvP, czy jak to się tam nazywa ;D? Bo byłem w siedzibie związku ostrzy i pisze, że mam za duży lv.

4.Po aktualizacji Fury Of The Feywild (czy jakoś tak ;D) zostały udostępnione rasy Wysoki Elf i Drow? Czy jest jeszcze jakaś inna, za którą trzeba płacić?

5.Wiadomo coś o tej nowej klasie? Myślałem że będzie dodana po update ale nadal jest "Już Wkrótce".Ktoś wie kiedy ją udostępnią?

To tyle, z góry dzięki.

1 - Doszły mnie takie słuchy, dlatego tak pisałem, ale niestety poziom nie został podniesiony.

2 - Można normalnie, wciskasz K i tam masz kolejki.

3 - Niebieski - rzadki , Fioletowy - Epicki

4 - Słoneczny Elf i Drow

5 - Nie wiadomo.

xD 

Opublikowano

Cześć!

Mam do Was kilka pytań:

To tyle, z góry dzięki.

5. Nowa klasa ma być w grudniu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...