Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nunu bez smite ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można iść nunu do jungli bez smite przecież on ma te swoje pożarcie zadaje 500 true dmg na 1 lvl :). Co o tym myślicie ?

x

Opublikowano

Jeśli chcesz sie kręcic tylko po swojej jungli mozesz nie brac smite ale to mija sie z celem bo nunu wlasnie jest po to zeby miec Q+ smite dzieki czemu team ma moc wczesnego barona a on ma moc counterjunglowania.

Można ale to mija się z celem..

vayne.png

Opublikowano

Q bije mniej chyba od smite po nerfach, niby parenaście dmg, ale ja bym nie ryzykował :3

Opublikowano

nigdy nie bralem na nim porazenia przeciez mamy darmowego smita w q zawzse biore tp albo exhausta zeby skopac dupale przeciwnikom ejszcze bardziej przez co moje ganki sa jeszcze bardziej efektywne wchodzi taki nunu spowalnia caly czas i koles ma deda

Opublikowano

No też właśnie przemyślałem tą sprawę z conter junglą idzemy sobie na reda albo blue u robimy w 2 sek :).

x

Opublikowano

Spirit of the spectral Wraith>Solari jak nie buduje supp>Spirit visage (jak dominuje u nich ap) frozen heart (gdy dominuje AD) pod dmg możesz wcisnąć maskę budujesz się sytuacyjnie ;d

vayne.png

Opublikowano

Ok jutro go wyprubuje w jungli dzięki

@edit A co myślicie o nunu na midzie przecież on ma ogromne przeliczniki na ap na ulta 250% a na E 100 %

x

Opublikowano

Ok jutro go wyprubuje w jungli dzięki

@edit A co myślicie o nunu na midzie przecież on ma ogromne przeliczniki na ap na ulta 250% a na E 100 %

Słaby jedynie co zrobi walnie e i co dalej?

Ulta łatwo skontrować tak jak ult katariny a tak to veigar go z ulti zjedzie w late więc useless to jest moje zdanie.

Opublikowano

Nieee, to się mija z celem. Na 2 lv idziesz na reda enemy i jeżeli jest na tyle głupi żeby iść na swojego reda to przyjdzie i już go nie będzie miał bo Ty robisz zdecydowanie szybciej Blue a już wgl jak grasz z góry gdzie dostajesz szybkiego pulla od bota i mida po czym lecisz na reda i E + Q, z 2-3 aa i smite i red Twój no i mówię jeżeli przeciwnik nie poszedł na Twojego to idziesz i jesteś w plus z expem ew. możesz oddać adc tego reda jeżeli jesteś co do niego pewien :)

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...