Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 2 Save nie działa.

Markuswojo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż, kiedy zainstalowałem gothica 2 i nk, to miałem tylko nk, ale potem znalazłem jakiś poradnik na necie, i zrobiłem sobie na gothica 2. Kiedy przeniosłem sejwy z gothica 2 z innego komputera pendrivem na mój, i wsadziłem wszystkie sejwy do folderu Saves w folderze Gothic II Złota Edycja i włączyłem go, to po wczytaniu mojego sejwa po prostu robił się error acces vialent czy jakoś tak. Może ktoś mi pomóc?

;)

Opublikowano

Ale ja nie mam z g2 na g2nk. Ja mam sejw z innego komputera z Gothic 2, i chcę go dać na Gothic 2 bez nocy kruka na moim komputerze.

W necie pełno jest save'ów do pobrania w każdym wybranym momencie ; )

Podasz link do jakiejś stronki z sejwami? :D

;)

Opublikowano

Ale na tamtym komputerze z którego wziąłem sejwy też był robiony na wersji z nk, na tej samej co mam ja. Tylko że i na moim komputerze, i na tamtym, tak samo zostało przerobione nk na g2.

;)

Opublikowano

Ale na tamtym komputerze z którego wziąłem sejwy też był robiony na wersji z nk, na tej samej co mam ja. Tylko że i na moim komputerze, i na tamtym, tak samo zostało przerobione nk na g2.

Wybacz, ale na to nie odpowiem bo nie rozumiem. :( Licz się z tym że jeśli przerabiasz G2NK na G2 to sv i tak nie będą Ci działać. Są linijki kodu w plikach zapisu które są nieobsługiwane i koniec. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Nie da się uruchomić save'a z G2 na G2NC, ponieważ to inna wersja gry i G2 to podstawowa wersja a NK bardziej ją ubarwia i dodaje nowe rzeczy i postacie.

A więc prosta odpowiedź.

Nie da się uruchomić save'a z G2 na G2NC.

Nawet jakbyś przeniósł do odpowiedniego folderu save z G2 do G2NC, będzie problem, bo gra go nie wczyta ;)

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...