Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Playstation 3 Super slim 250gb

Taran58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać się was czy warto kupić playstation 3 super slim z dyskiem 250gb czy może playstation 3 slim?Prosiłbym o wypisanie + i minusów tej konsoli(jeżeli istnieją).

1349808562-U331649.jpg

Opublikowano

może być ryzyko z używanym więc używanego nie wezmę a czy super slim różni się od zwykłego ps3?

może być ryzyko z używanym więc używanego nie wezmę a czy super slim różni się od zwykłego ps3?

1349808562-U331649.jpg

Opublikowano

powiem ci tak. zalezy od kogo kupujesz. bo np. ja mam do sprzedania i lada dzien wystawiam na allegro to ja moge meic pewnosc ze dobre sprzedaje. jesczze jest 1 rok gwarancji i normalnie uzywane. super slim rozni sie tez gruboscia i chyba sprzetem w srodku. wiadomo musi byc cienszy od w normalce. slim i super sa płaskie jak CENZURA a normalka jest w ciazy w 3 mc. wiec jak masz miejsce to normalka i tylko normal. a uzywane kupuj tylko z grami i 2 pady ^^^ bo tak to sie nie opłaca. wiem ze mentlik ale starałem sie to jak najlepiej napisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...