Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące łączenia serwerów ?! s22 i s23 ?

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnoszące sie do łączenia serwerów mam na s22 i s23 eq i mogłoby tak byc ze te serwery by się połaczyły w 1 , wgl jak to jest z tym łaczeniem jakas maszynka losuje serwery i się łączą .Mógłby ktoś wytłumaczyć z góry dzięki

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Nikt nic o tym nie wie. Informacje nie zostały jeszcze udostępnione, więc można tylko zgadywać. Wiadomo tylko na pewno, że S26 zostanie tak jak jest, z powodu ogromnych różnic cenowych pomiędzy nim, a innymi serwerami.

O reszcie serwerów pewnych informacji nie ma.

Opublikowano

Witam mam pytanie odnoszące sie do łączenia serwerów mam na s22 i s23 eq i mogłoby tak byc ze te serwery by się połaczyły w 1 , wgl jak to jest z tym łaczeniem jakas maszynka losuje serwery i się łączą .Mógłby ktoś wytłumaczyć z góry dzięki

Żadna maszynka nic nie losuje xDD

Wszystko to co się odbędzie jest decyzją administracji metina polskiego . Także decydują od tym kiedy to będzie , ale my nic o tym nie wiemy.

Chociaż jesteśmy drudzy do łączenia serwerów zaraz po Hiszpanii.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

O ile mi wiadomo to serwery z małą ilością graczy jedynie zostaną połączone. O tym łączeniu już z rok temu przynajmniej było użo słychać a teraz to nie wiem!

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...