Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakiś bot/hack/mod na Nirvana

PiszczatXable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuje jakiegos cheata na serwer Nirvana. Jak właczam switchbota v3 by padmak to jak chce wybrac proces to metin sie wylacza. Najlepiej byłoby jakbyscie podali sprawdzonego switchbota, albo byscie powiedzieli jak zrobic obejscie przez notatnik, bo jak ja napisalem metin2.bin i zapisałem jako bat, to okienko konsoli pojawia sie i pokazuje sie ze windows nie moze otworzyc tego pliku. Wybierz program z listy lub poszukaj online. POMOZCIE PLS.

Opublikowano

Obejście możesz zrobić przez plik metin2client.bin. W archiwum WinRAR zmień koncówke pliku na ,exe i wypakuj do folderu z grą. Przez to mozesz uruchomic gre.

Opublikowano

Nie rozumiem mozesz dokladniej wytlumaczyc?? Mam metin2.bin nie mam metin2client.bin

To wypakuj sobie ten plik z innego folderu gry i wpakuj. Następnie zmień nazwę pliku na metin2.exe i przez to odpalaj grę.

Opublikowano

Moze ktos pomoc ?? jak wlaczam obesjcie przez winrara to pisze hack_shield_update_error? Moze ktoś pomoc?? Jak mozecie i sciagnijcie tego serwa i zobaczcie czy dacie rade odpalic jakiegos switchbota???Serwer jest naprawde super, gra sporo osob a serwer nie jest dlugo. POZDRAWIAM

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...