Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Krakus | InfinityWar | GamePlay | HD.

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Video [boyek] |

Krakus | InfinityWar | GamePlay | HD.

Linkacz :

[media]

Opublikowano

No ładny filmik i niezły skill :)

Ten niebieski kolor interfejsu wygląda znajomo hmmm... Widzę, że nie tylko ja lubię niebieski :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No ładny filmik i niezły skill :)

Ten niebieski kolor interfejsu wygląda znajomo hmmm... Widzę, że nie tylko ja lubię niebieski :D

@down

Nie twierdze tak :D po prostu troche to sprostowalem :D

W kliencie infinity jest już zmieniony więc to nie jest indywidualna modyfikacja :)

A filmik mi się podoba. Nie należy do tych które są przyspieszone na całej długości. Miło się go ogląda.

Opublikowano

W kliencie infinity jest już zmieniony więc to nie jest indywidualna modyfikacja :)

A filmik mi się podoba. Nie należy do tych które są przyspieszone na całej długości. Miło się go ogląda.

Wiem, tak tylko sobie mówie ;P Aż taki tępy nie jestem żeby nie wiedzieć o tym, że mają zmienione kolory w kliencie :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie podobają mi się tylko napisy:

Krakus Presents, Thank For watching itd.

Muzyka jest ok, efekty również.

Również serwer mi się nie podoba, he :D

A tak to super :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...