Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - Worms!

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nie. Z powodu braku zapewne tematów jak i postów ;] Jakby nie było do tej gry prawdę mówiąc nie ma po co tworzyć tutoriala, ani cheat'a.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Stare i mało osób w to gra. Pozatym są do tego hacki ?

26 gier, w tym nowa w tym roku, więc nie taka stara.

Cheaty są.

Sama seria gier zła nie jest, ale o czym by tu pisać? Może pojawi się temat raz na miesiąc. Nie.

Tricki, mapy, tryby gry, itp.

Jestem na nie gdyż nie wiadomo o czym będziemy tam pisać...

Tricki, mapy, tryby gry itp...

Na nie. Z powodu braku zapewne tematów jak i postów ;] Jakby nie było do tej gry prawdę mówiąc nie ma po co tworzyć tutoriala, ani cheat'a.

Cheaty wiedziałem, a tutoriala jakiegoś można, np. opis broni i ich taktyka, opisy trybów gry itp.

Opublikowano

W Armageddon gra dość sporo osób, organizowane są nawet turnieje. Jasne, że tak.

Nie tylko w armageddonie, ale armageddon to najlepsza część :P Przynajmniej dla mnie ;)

Opublikowano

Jako testowy oczywiście, mam styczność z tą serią od wielu lat i jest bardzo przyjemna grą, zwłaszcza jak się z kimś gra, jak dobrze pamiętam to była moja pierwsza gra na psx.

Admin Cienia
Opublikowano

Gra była kiedyś popularna, ale nie widziałem o niej zbyt wielu tematów na forum.

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na

Tak!

Zawsze szukalem jakiegos czitka, buga, jak pisal up trick'a. Aby przejsc mape. No ale, ze szybko przestawalem szukac w google to sie meczylem z przechodzeniem mapek :D.

Taki maly widoczny dzial bylby fajny :)

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...