Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Kogoś do zrobienia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio rozmyślałem o tym, że World of Warcraft niestety traci graczy. Głównie w ostatnim miesiącu, po usunięciu możliwości tanich doładowań czasu gry. Kiedyś była warta 80 zł za dwa miesiące, obecnie tyle nie zapłacę. Brakuje mi serwera prywatnego właśnie nastawionego na dobrą rozgrywkę i PROGRESS. Wszystkie stoją na jednym z dodatków po kilka lat, to nic dobrego.

Jeżeli ktoś miałby umiejętności i chęci stworzenia serwera, który będzie w pewnym stopniu odwzorowaniem globala, chodzi mi o kolejne dodatki , które będą następować po sobie, bardzo proszę dać znać. Z chęcią zaangażuję się w tworzenie czegoś takiego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie jest to takie łatwe.

Żeby zrobić serwer chociaż w połowie dobrze oskryptowany, potrzeba dużo czasu, zespołu ogarniętych programistów znających języki potrzbne do skryptowania gry(np Lua) i najważniejsze funduszy.

Ale jednak życzę Ci powodzenia

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Nie jestem sponsorem lub programistą. Zmieniono nazwę tematu, dlatego można to tak odbierać. Oczywiście dorzucić finansowo się to podstawa, nie mam z tym problemu.

Z tego co mi wiadomo, można już pobrać pliki serwerowe przygotowane do instalacji. Nie trzeba tyle mieszać.

Jeżeli znajdą się zapaleńcy gry czy też tworzenia serwera, można coś wspólnie osiągnąć.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie jestem sponsorem lub programistą. Zmieniono nazwę tematu, dlatego można to tak odbierać. Oczywiście dorzucić finansowo się to podstawa, nie mam z tym problemu.

Z tego co mi wiadomo, można już pobrać pliki serwerowe przygotowane do instalacji. Nie trzeba tyle mieszać.

Jeżeli znajdą się zapaleńcy gry czy też tworzenia serwera, można coś wspólnie osiągnąć.

Pliki serverowe bez skryptowania, to jak gra w piłkę nożną bez piłki.

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...