Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć ilość FPS w minecraft ?

MinecraftFirePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim przypadku jest to:

Windows: 7 Ultimate

Procesor: Intel ® Pentium® Dual CPU E222o @

2.40 GHz

Pamięć Ram: 2,00GB (Dostępne 1,75 GB)

System 32-bitowy

Plis ledwo dochodzi do 20 FPS

Opublikowano

Masz optifine?

MAM

Takie pytanie jaką masz kartę graf? Popróbuj z różnymi ustawieniami graficznymi doinstaluj opti.

Mam nvidie

Na modach mam 25 fps LOL dlaczego mam mniej jak mam 6 modow niz jak mam 60?

Uzywam Gameboostera jak by ktos pytal i czyszcze codziennie komepa CCleanerem.Mój kolega kiedys przyszedl do mnie mialem 10 fps na najgorszych ustawieniach o cos klikna zresetowal ustawienia optifine i smigalo mi nawet 80 fps

Opublikowano

crtl+alt+del >> procesy >> javaw.exe >> PPM >> Priorytet >> wysoki/b.wysoki

I po kłopocie powinno wskoczyć o 20 fps jak nie bedziesz mial zadnych aplikacji pootwieranych oprócz mc :D

Opublikowano

Optifine, przeczyść rejestr i kompa CCleaner, odinstaluj antyvira. Poszukaj odpowiednich ustawień optifine w sieci lub YT, odpalaj gre przez Gamebostera 3 - jest on darmowy tak samo jak CCleaner.

Opublikowano

MAM

Mam nvidie

Na modach mam 25 fps LOL dlaczego mam mniej jak mam 6 modow niz jak mam 60?

Uzywam Gameboostera jak by ktos pytal i czyszcze codziennie komepa CCleanerem.Mój kolega kiedys przyszedl do mnie mialem 10 fps na najgorszych ustawieniach o cos klikna zresetowal ustawienia optifine i smigalo mi nawet 80 fps

A dokładniej ? Nvidii jest sporo na rynku.

Optifine, przeczyść rejestr i kompa CCleaner, odinstaluj antyvira. Poszukaj odpowiednich ustawień optifine w sieci lub YT, odpalaj gre przez Gamebostera 3 - jest on darmowy tak samo jak CCleaner.

Odinstalowanie antyvirusa ? Może od razu dać tabliczkę hackerom z napisem "zapraszam"

Ja znam o nieskończenie razy lepszy program od ccleanerów gameboosterów itp. razem wziętych. Nazywa się advanced system care. Ma on 20 różnych narzędzi (jeśli się pomyliłem przepraszam, piszę z pamięci) takie jak skany (dysku i rejestru) defragmentacje (też dysku i rejestru) informacje o systemie, konfiguracja systemu, analiza duplikatów itd. itd. (długo by pisać).

Opublikowano

Nvidia GeForce 7050 / Nvidia nForce630i

crtl+alt+del >> procesy >> javaw.exe >> PPM >> Priorytet >> wysoki/b.wysoki

I po kłopocie powinno wskoczyć o 20 fps jak nie bedziesz mial zadnych aplikacji pootwieranych oprócz mc :D

Dzieki Twoje narazie pomoglo najbardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...