Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sklep z kodami Nx

PireQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej fake, darmowa domena, super niskie stawki, coś tu śmierdzi ^^.

Opublikowano

jak kolega up jedyna opcja 100% pewności to nexon i razie czego możesz zawsze napisać do nich że nie doładowało ci lub coś a tak jesteś 80 dych w plecy lub mniej .

Opublikowano

Płatność:

• 14-cyfrowy telekod doładowujący do sieci Plus o takiej wartości jaki jest koszt zamówienia złożonego przez Państwa

Widać że fake,prawdziwa firma takiej opcji by nie miała:3

Opublikowano

Dzisiaj ok. 8 rano postanowiłem że spróbuje i żeby nie było niespodzianki kupiłem za 20 zł to doładowanie Plus, dopiero koło 12 dostałem email z tym kluczem i przyznam że działa bo Swoje nx otrzymałem aczkolwiek zastanawiam się jak oni to robią że przyjmują taką formę płatności a mało tego mają na tym zysk.

Opublikowano

Dzisiaj ok. 8 rano postanowiłem że spróbuje i żeby nie było niespodzianki kupiłem za 20 zł to doładowanie Plus, dopiero koło 12 dostałem email z tym kluczem i przyznam że działa bo Swoje nx otrzymałem aczkolwiek zastanawiam się jak oni to robią że przyjmują taką formę płatności a mało tego mają na tym zysk.

Zastanawiam się dlaczego zrobiłeś dziś konto i robisz opinie temu o to sprzedawcy.

Opublikowano

O godz. 12.22 napisał, że ok 8 rano sprawdzał i działa a w dziale Need For Speeda o godz 9. że dopiero znalazł i pyta czy ktoś korzystał...Ciekawe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...