Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie najlepiej stawiać fb?

Stelmach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fb ze strony metin2mod.tk Mam zamiar wbić kilka postaci na 30 lvl i fb będą stały 24h/dzień. Gdzie jest najlepiej postawić, żeby nie wyłapać bana? Serwer Solar.

18706.png

16911.png

Opublikowano

Przez ten czas Admini PL znają już każde msc w których ludzie stawiają FB , najlepiej nie rób kont na tym samym emailu co gł konto na którym grasz,bo możesz wyłapać bana na wszystkie konta powiązane z tym emailem.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak grasz w jinno to w prawym górnym rogu mapy, na takiej wysepce masz rybaka (819,315)

Najlepiej na CH3 :D

Ja nie polecam zostawiać 24h na dzień, tylko robić przerwy np. godzina łowienia, 20 minut przerwy i znowu godzina, ponieważ oni patrzą na logi i nie wzbudzisz podejrzeń jak zobaczą, że łowiłeś godzine. :)

Ja już zostawiłem raz na całą noc i jutro po południu mnie kicknęło i ban :P

Opublikowano

Postawiłem niedawno 2 fb na plaży ch1 m1 serwer Solar, po 2h były 2 bany ;) Dokładniej to 3 bo sprawdzili logi handlu i IP i dostałem na główną postać 75+ :) Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...