Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód wybrać?

KuTaZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na moim koncie mam 2 kierowców. I teraz na jednym mam 3 lvl na Dodge Challenger R/T a na drugim 1 lvl i Nissana Silvie . I nie jestem pewnie jaki samochód wybrać a początek. Możecie zapodać też inne z tej listy co sie zaczyna.

Za pomoc daje +

Opublikowano

Nissan jest zdecydowanie lepszy, stuningowany do klasy D jest tam jednym z najlepszych wozów.

Challenger R/T to jeden z najwolniejszych wozów w grze, nie polecam.

Opublikowano

Volkswagen Scirocco - Najlepszy przyspieszenie i V-MAX na początku. Średnie prowadzenie

Nissana S14 - Fajne prowadzenie, ale średnie (małe nawet) przyspieszenie i V-MAX

Nissana Silvia - Warty uwagi. Bardzo dobre prowadzenie, ale gorsze przyspieszenie niż VW

To tyle ode mnie.

Zawsze zaczynam którymś z tych. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Witam, mam na moim koncie mam 2 kierowców. I teraz na jednym mam 3 lvl na Dodge Challenger R/T a na drugim 1 lvl i Nissana Silvie . I nie jestem pewnie jaki samochód wybrać a początek. Możecie zapodać też inne z tej listy co sie zaczyna.

Za pomoc daje +

Zarówno Dodge jak i Nissan nie są dostępne do kupienia u dilera za IGC.

Ale z tych dwóch zdecydowanie lepiej sprawdzi się Nissan.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dziękuję wszystkim i wszyscy dostają Lik'a :)

Jak coś to dodajcie mnie dodajcie mnie do znajomych : DAN102PL, grałem w klika NFS'ów ale teraz 1 raz gram w NFS World ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...