Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA SA DAYZ [BUG]

muzarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zapewne znacie mod do MTA który odwzorowywuje DayZ, i mam do was pytanie, czy wiecie może jak klonować (Bugować) itemy jak np. Ammo itp? Wiem że się da, bo zabiłem typa z 55 magazynkami do AK, i nie wierzę w to że sam to uzbierał.
Z góry dzięki za pomoc, może innym to też pomoże.

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

To już nie działa w najnowszej wersji naprawili to.

moze wcześniej to zrobili

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Postaw Namiot i włóż do niego item który chcesz zklonować.

Następnie oddal się z kolegą na 5 metrów i stańcie w tej samej linij.

Podchodzicie do namiotu trzymając ALT (czyli idziecie spokojnie) i musicie w tym samym czasie otworzyć namiot bo inaczej tego nie da się zrobić.

Item który chcecie zklonować musicie zabrać w tym samym czasie do swojego plecaka.

I tak możecie klonować itemy tylko róbcie to gdy nie ma adminów na serwie bo odrazu jak zobaczą że stoicie obydwaj przy namiocie to odrazu kapnie się

Opublikowano

Postaw Namiot i włóż do niego item który chcesz zklonować.

Następnie oddal się z kolegą na 5 metrów i stańcie w tej samej linij.

Podchodzicie do namiotu trzymając ALT (czyli idziecie spokojnie) i musicie w tym samym czasie otworzyć namiot bo inaczej tego nie da się zrobić.

Item który chcecie zklonować musicie zabrać w tym samym czasie do swojego plecaka.

I tak możecie klonować itemy tylko róbcie to gdy nie ma adminów na serwie bo odrazu jak zobaczą że stoicie obydwaj przy namiocie to odrazu kapnie się

Kolego , napisałem mu to samo wyżej ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Bug działa na najnowszej wersji. Ponadto gdy pojawi Ci się komunikat "Server Backup" albo po prostu "Network Trouble" wyrzuć magazynek z Ekwipunku, jak server wróci do normy - magazynek ten zostanie sklonowany 6 razy.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak pisze ci ,że jest minuta do respawnu itemow to wywal sobie magazynek na ziemie .  jak ci wyskoczy ,żę reset nastąpił to biegaj koło magazynku i zbieraj i jak wyskoczy network truble to powinno byc juz wszystko skopiowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...