Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ustawienie spawn

EroQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jesli mam 2 grupy np Gracz i Administrator to jak osobno ustwić spawna po śmierci tej i tej grupy czyli np Gracz będzie się respił na spawnie a Administrator w studni xD ??

67000398651719523803.png

Opublikowano

Wpisujesz :

/setspawn -Patrz niżej. - Te 2 komendy wpisujesz w miejsce gdzie ma się respić Gracz

/setspawn Gracz - W miejscu gdzie chcesz aby się respił Gracz - Te 2 komendy wpisujesz w miejsce gdzie ma się respić Gracz

Natomiast dla administratora :

/setspawn Administrator

Podajesz dokładne nazwy rang z permission :)

Opublikowano

/setspawn ustawia każdej randze, a jak chcesz mieć inny spawn dla np. 1-2-3 rang (lub więcej) wpisujesz /setspawn <nazwa rangi>

Te które nie mają ustawionego spawnu dla rangi, będą się rodzić tam gdzie setspawn bez rangi był ustawiony.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wpisujesz :

/setspawn -Patrz niżej. - Te 2 komendy wpisujesz w miejsce gdzie ma się respić Gracz

/setspawn Gracz - W miejscu gdzie chcesz aby się respił Gracz - Te 2 komendy wpisujesz w miejsce gdzie ma się respić Gracz

Natomiast dla administratora :

/setspawn Administrator

Podajesz dokładne nazwy rang z permission :)

Aha spoko tez tak myślałem :D ale mi sie nie chciało sprawdzić dzięki leci like

67000398651719523803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...