Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bukkit nie wykrywa pluginów

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio wyszła aktualizacja bukkita. Przy wejściu była wiadomość, żeby go zaktualizować. Nie zrobiłem tego, ponieważ nie miałem czasu. Dzień później bukkkit przestął wykrywać pluginy, a te które już były nie pracowały tak jak powinny. Zmieniłem silnik na

http://dl.bukkit.org/

1.6.2-R1.0. Jednak bukkit dalej nie wykrywa pluginów. Większość przinstalowałem, jednak dalej nic nie działa. Foldery pluginów się tworzą, jednak po wpisaniu np. /sg wywala errora, że nie ma takiej komendy.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Może w pluginie zablokowana? Z tego co wiem, w essentials jest możliwość zablokowania komendy, że po prostu po jej użyciu pisze, że jej nie ma. (to wpisz /help aby...). Z innymi też raczej tak jest. Pewnie w tym tkwi problem, a przez te aktualizację coś poblokowało to.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nic nie jest zablokowane. Jestem tego pewny w 100%, ponieważ sprawdzam essentials co kilka dni!!!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@UP nawiązując do twojego orto:

okej sprawce essenciala. jak dziala to marz lajka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...