Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać Save do Mount&Blade Warband?

komputervip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak wgrać Save do gry Mount & Blade Warband? Bo grałem sobie na kompie, ale wyjeżdżam i chciałbym sobie pograć na laptopie, a nie chce mi się zaczynać od 0 ponieważ bardzo dużo już osiągnąłem. (nie wystarczy skopiować sava i wkleić bo próbowałem).

Proszę o napisanie co gdzie i jak.

Za pomoc dam limit lajków. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

W Moich dokumentach (Windows XP) czy tam w Dokumentach (Windows Vista i nowsze) masz folder Mount&Blade Warband. W nim jest drugi folder z zapisami. Skopiuj go i wklej w to samo miejsce w laptopie. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Da się skopiować i wkleić, co ty gadasz. Nazwa Użytkownika > Moje Dokumenty > Mount & Blade Warband Savegames.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Da się skopiować i wkleić, co ty gadasz. Nazwa Użytkownika > Moje Dokumenty > Mount & Blade Warband Savegames.

A noo tak. :P Sorki zapomniałem że tak to jest. :D Dawno już nie grałem. :P Z tego co pamiętam w Moich dokumentach były chyba 2 folder M&B ale tu też mogę się mylić. :) Tak jak @up napisał. Ten folder należy cały skopiować. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Wchodzisz poprostu w folder Dokumentów i tam masz folderek Mount&Blade i wklejasz save.

Niedawno mi się przypomniało bo grałem ;)

A problemów nie powinno być, może, że jak pobierzesz nieprawidłowy save z nieprawidłowymi plikami xD

Opublikowano

Nie no powaga... skopiowałem zapis z komputera (Z folderu Mount&Blade Warband Savegames) wkleił do takiego samego na laptopie i gdy na laptopie odpalam grę to nie pokazuje takiego zapisu.

oK DO ZAMKNIĘCIA

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...