Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Jarvan IV

MamFarta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Grałem wczoraj mecza i wbiłem pente Jarvanem IV.

Było to dość śmieszne, gdyż grałem J4 na jungli, a nasz top poszedł na 1 lvl afczyć.

Z kolegą (orianną) biliśmy się 2vs4 przy ich redzie (niebieskich) przy czym wbiłem Quadre, a Lucian z przeciwnego teamu puszował nam bota.

Jako że miałem buty ruchliwości (piątki) oraz nastackowany na 20 Sword of the Occult szybko mogłem pójść na bota i zabić Luciana.

Dokładnie w 10 sekundzie po Quadrze, zabiłem go i mówiłem koledze ,,Unofficial Pentakill'' , po czym na ekranie wyświetlił się napis PENTAKILL xD .

Niestety, przed wczoraj usunąłem LoLReplay'a więc dupa zbita, mam nauczkę na teraz ;)

@Edit Chciałbym jeszcze dodać że to moja 4 Penta w życiu, druga na jungli, 1 Była Kata 2 Kassadin 3 Shaco (Pierwszy raz nim grałem i to jeszcze w jungli) oraz teraz Jarvan. Jednak opłacało się jego mainować ;)

3o8m.png

Opublikowano

Miałeś farta

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Jeśli chcesz wiedzieć jestem gold V ;)

Nie o tyle wygrać, ale wbić pente xD

Dzięki

Wiesz, na normalach też jest ratio, i na jego poziomie dobiera ci graczy.

Nie oszukujmy na normalach się ćwiczy, a potem idzie się grać rankedy, więc pewnie grasz z słabszymi graczami.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...