Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Salwa

lepytko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich szykalem ostatnio sporo na necie w stylu jak zwiekszyc wartosc ataku/szybkosc ataku i nic :( wiem miej wiecej jak to nabic ale chcial bym sie zapytac doswiadczonych graczy co nalezy kupywac pokolei itp

mam nadzieje ze ktos mi pomoze z gory dzieki za posty
przepraszam za ortografie ale u mnie troche z nia kiepsko

Opublikowano

a następnie procenty z pergaminów,kasztele(sekstant,prochownica),ewentualnie księga wojny(na krytyk),talenty(salwa do bota,w proch,oko agwe),ostatnio też wypolerowane lufy z eventów ;)

Opublikowano

Skoro armatki juz masz to powinienes zrobic tak jak inni pisali talenty i kasztele.

Ile masz perel?

Co warto robic pierwsze w kasztelach? >>> Rampe zrob sobie poki co na 4 poziom

Natsepnie > Talenty >>> Podstawa : Krytyczny Cios (3pkt) / Doswiadczenie wrogow (1pkt) / Waleczne serce (1pkt)

Jak zrobisz podstawe zrob w talentach : " Ścieżka Ogouna" i w niej: >> w takiej kolejnosci jak pisze >> Przychylnosc nieba(1pkt) / Wiedza alchemikow (4pkt) / Przychylnosc Ogouna (5pkt) / Wiedza alchemikow dopiero teraz na 5pkt

Jak zrobisz te talenty zrob sobie Kasztele > sekstans na 4 lub 5 / prochownica 4 lub 5/ nastepnie Rampe zrob do 6 i pozniej sekstans i prochownice na 6..a reszta to juz pozniej wyjdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...