Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Caitlyn

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Brakuje mi 200 pz do caitlyn, a ponieważ mam kupiony dopalacz to będę miał ją za około 30 minut. Może mi ktoś podać build+co maksować+runy i mniej więcej +/-?

Opublikowano

A huraganu nie opłaca się na niej robić?

Nie opłaca się. Huragan jest według mnie useless itemem. Daje on tylko dosyć dobry bonus AS (w sumie niezbyt użyteczny, bonus do as jest o trochę lepszy od Phantoma ale za to Phantom gwarantuje kilka innych przydatnych bonusow np. 30% crita), przez co kupując go zaniedbujemy dmg. Na dodatek jego unique nadaje się tylko do farmienia, a w walce vs champ nie robi prawie żadnego dmg.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Build na cait to Krwiopijec >>> Berserki >>> Widomowy >>> Nieskonczonosci >>> Ostani szept >>> Aniol Stroz

Maxujemy Q kiedy tylko mozemy ( jest on wedlog mnie najbardziej przydatnym skilem w early ) Oczywiscie dodajemy kazdego skila zeby miec wszystkie i kiedy tylko mozemy dodajemy R

Pozniej maxujemy W czyli pulapke. Jest ona wedlog mnie bardziej przydatna niz E ( oczywiscie umiejetnie uzywana, bo jesli ktos nie umie jej wykorzystac to na nic ci sie ona przyda )

Opublikowano

Mój main to Caitlyn i ja buduję ją tak

Berserki --> Infinity --> Phantom --> BT --> Huragan (Stackuje się pasywa szybciej i daje świetny boost do dmg w jedną osobę) --> GA

Skill Order

R-->Q-->E-->W

Runy

Czerwone AD

Żółte Armor

Niebieskie MR

Esencje AD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nagolenniki Berserkera > Ostrze Zniszczonego Króla > Ostrze Nieskończoności > Ostatni Szept > Krwiopijec > Widmowy Tancerz.

lub:

Nagolenniki Berserkera > Ostrze Nieskończoności > Krwiopijec > Widmowy Tancerz > Ostatni Szept > Anioł Stróż.

i:

Nagolenniki Berserkera > Ostrze Nieskończoności > Widmowy Tancerz > Ostatni Szept > Ostrze Zniszczonego Króla > Anioł Stróż.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...