Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aatrox

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie otoz gralem 7 gier rankedowych Aatrox-em i wszystkie wygralem na top-ie. A chodzi mi o maxowanie skili u niego patrzylem na lolking-u i wszyscy maxuja E a ja maxowalem za kazdym razem W bo jak dla mnie jest o wiele lepsze bo lepiej sie leczy i wiecej bije. Np: zaczyname gre w 2:05 min i walimy 2 hit-y a 3 przelaczamy BP i udezamy wrogiego championa i tak robimy dobre z x3 i przeciwnik nie ma juz 3/4 hp i potem wpadamy i koles pada ,ewentualnie jak walka sie dluzy to lepiej przelaczyc na BT bo jak ma pol hp to jest o wile lepsze. Chodzi mi o czy lepiej max-owac E czy jak ja W

Jestem w gold II [Treom]

Opublikowano

Jak dobrze Ci idzie maxując w to nie ma potrzeby tego zmieniać, zresztą zobacz na probuilds.net tam niektórzy też w maxuja.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

W na początek na 1 poziomie spokojnie wystarcza, szczególnie że zazwyczaj i tak rushuje się BotRK. E daje Ci lepsze możliwości harrasu na linii a przy okazji wydłuża czas trwania slowa, co przydaje się tak przy ucieczce jak Ci wrogi jungler na plecy wskoczy, jak w razie ganku twojego junglera - przeciwnikowi jest ciężej uciec.

Opublikowano

jeśli masz tanka(min. Darius) na lini to max E napewno z skóry wylezie ;) [bo myśli żeś tylko AD DMG robisz to MG DMG]

W max kiedy masz popierdułke która nie ma HP

oczywiście są wyjątki takie jak Udyr max E bo cie zajebie z Q

oczywiście to zależy od gracza ale jak masz tanka który nie ma LS (taki sobie nasus bądz yoric) to napewno E max bądz W jeśli nie składa AR

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...