Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać za 1350 PZ

Huskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz trochę więcej czego oczekujesz.

Możesz kupić np. Jaxa. Ma mocny lategame, midgame, stuna, nie da się go bić z AA gdy go castuje, doskok, ogromny DMG.

Opublikowano

Polecam ci Teemo

trutka

oślepia

staje się niewidzialny

pro ulti: grzyby (są niewidzialne dla wroga, zatruwają, spowalniają, i ujawniają)

Opublikowano

Jaxem grałem jakoś mnie nie oczarował, co powiecie o Morganie?

Ma łatwą farmę, dobre CCki ( snare z Q i ult ), jak złożysz zhonya hourglass to wbijasz w TF w środek enemy teamu, ult Zhonya wszyscy zestunowani.

No i ma też dobrą tarczę która kontruje CCki, przydatne dla ADC w late, albo dla siebie. Myślę że jest mocna, i mógłbyś ją sobie kupić.

Opublikowano

Teemo jest fajny, grzyby są mega wkurwiające, ma blinda i jest mobilny dzięki movement speed z W. Jeśli ogarniasz kiteowanie ( albo masz BOLa ) to świetny champ :)

Tristana też jest dobra, ale teemo wydaje mi się śmieszniejszy, i przyjemniejszy w rozgrywce :3

Opublikowano

Tristana jest moim zdaniem użyteczniejsza w TF'ach ;) No i jest typowo Late game postać ... Chociaż Teemo dobrze zbudowany w Late Q + AA i adc 1/2 hp nie ma ;p Mimo to polecam Ci trist :) A jak nie to Fiddle <3

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...