Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Na localhoscie działa, na pukawce już nie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, spolszczyłem plugin Essentials, a dokładnie plik essentials.jar (messages.pl.properties podmieniłem z messages.properties), na localhoście jak postawię serwer to wszystko gra i buczy, a jak już wrzucę na pukawkę to nie działa, a pliki są dokładnie takie same... Proszę o pomoc.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

to essentials.jar można spolszczyć?! Plików .jar nie edytuj, spolszcz config to powinno wystarczyć, bo jak ruszałeś .jar mogłeś uszkodzić plugin.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Sproboj otworzyc plik na stronie edytorem jaki tam jest i tam wkleic to ,tez tak kiedys mialem

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Essentials tylko się spolszcza w pliku .jar, poza tym pisałem, na localhoście jest pięknie.

Sproboj otworzyc plik na stronie edytorem jaki tam jest i tam wkleic to ,tez tak kiedys mialem

Dalej nie działa.... tylko jest komunikat np. * <nick> is now afk

A na localhoście jest normalnie <nick> jest AFK

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Przeciez essentials nie spolszcza sie w jar.. lol ,edytujesz essentials confing szukasz linijki #locale i zmieniasz na usuwasz te # i powinno wygladac to tak locale: pl

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc, po prostu miałem zbugowaną wersję essentials, ale już wszystko działa, najbardziej pomógł Arek - dzięki

KONTAKT:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...