Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny minecraft zyczu

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko, w tym minecrafcie jest opcja że można wybrać se skina nonpremium i chyba widzą to w wszyscy co mają minecrafta by zyczu. Jak gram z kolegami na servie i każdy ma tego minecrafta to jak tego skina ustawić?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Up a ty znowu się wypowiadasz i wprowadzasz ludzi w błąd? Powinieneś dostać bana. @ topic musisz wejść na server zycza, zrobić tam konto potem idziesz na jego stronę logujesz się i jest tam zakładka skiny. Tam możesz sobie ustawić skina. Strona to minecraft.zyczu.pl @edit down ale mu chodzi o launcher by zyczu. W tym launcherze ci co go używają to widzą skiny no premium. A nie jak ten typ pisze żeby w minecraft.jar się bawić.

Opublikowano

Dość częste pytanie, tak da się. Musisz pobrać tego skina i podmienić go za stiva w minecraft.jar

Jest tylko jedna wada tego. Na serverach multiplayer inni bez premium mają taki sam skin jak ty ;x

giphy.gif

Opublikowano

Lol, ja gram z kolegami to mają abo standarowy abo se wgrali.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...