Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na vp

Plejer 23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie jakieś dobre sposoby na zarabianie vp? Misje nie są za dobre - 1 misja czyli jakies 10 - 30 min to 10 - 20 vp :/

Słyszałem że można robić inne konta żeby wbijać na nich 7 lv i dostawać 1250 vp, pytanko opłaca się?

A i jeszcze jedno

Macie jakieś sposoby na daily clawa? bo ja ciągle śmieci dostaje .... Ostatnio przez przypadek kupiłęm drugi pazur za 1000 i dupa, 10 doskonałych bandaży ;_;

Opublikowano

Zrób 3 postacie i na każdej rób misję dzienną, za 75 vp, wbicie 7 lvl za 1350 vp to około 1,5 / 2 godziny.

Na daily claw nie ma żadnego sposobu.

Opublikowano

Rób konta z reflinków, jeżeli założysz konto z ref linka i zrobisz postać którą dociągniesz do 7 lv dostaniesz to wymażone 1250. To w zależnośći jak grasz, jak grasz dobrze to nawet w jeden dzień zarobisz dużo, jednakże Vp, dochadzą z ref linków z małym opóźnieniem.

Drugi sposób to granie w war roomie, tam za bitwy również dostajesz trochę VP.

mhraed.png

Opublikowano

Podsumowując :

- Reflinki, zdobywanie 7 lvl'a

- misje dzienne

- War Room

I to chyba wszystko - niestety albo stety :x

@EDIT

Na Clawa nie ma żadnego sposobu. Liczy się twoje szczęście ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Najlepiej jak stworzysz sobie konto pierwsze na którym ciągle grasz potem dajesz reflinka i wchodzisz w to rejestrujesz się wbjiasz 7 poziom i dostajesz 1350vp

Opublikowano

@UP

Niech jeszcze 10 osób to napisze, bo przecież to jest naprawdę trudne do zrozumienia/załapania, że odpowiedź na ten temat jest wyczerpująca ... -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...