Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy logowaniu się na konto. "your account has transferred to another region. please try logging in to the appropriate region"

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, otóż gdy loguję się na moim koncie na West, wyskakuje mi błąd: "Your account has transferred to another region. please try logging in to the appropriate region", wszystko jasne, moje konto zostało przeniesione, lecz problem polega na tym, ze mam na Nordic i West ten sam login, przez co nie mogę się zalogować na konto West, na Nordic'u mogę. Co zrobić w tym przypadku ? Chciałbym przywrócić moje dawne konto, gdyż miałem tam kupione dużą ilość rp ;/

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

to co ze masz ten sam login sa 2 mozliwosci .

1. Przeniosles sie na easta i zapomniales login bo zmieniles

2. Kumpel Ci sie wj ebal na konto i cie przeniosl na inny region niz neast

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Wcześniej to konto było na nordic'u, potem się przeniosłem i wszystko ładnie było, lecz po około 2 miesiącach gdy nie grałem, wyskoczył mi ten błąd ;/

Na lolking wyskakuję ze są 2 konta na 2 serwerach (West i nordic):

http://www.lolking.net/search?name=McGrasus

Wbiłem na swoję dawne konto (nie to, co tu podałem) i Riot poprosił mnie o zmianę nicku, no ok, zmieniłem, po wejściu miałem 0 rp, 0 ip, 1 lvl, jedynie miałem 20 ip win boost, miał ktoś coś takiego ? Miałem na tamtym koncie 30 lvl i dużo postaci ;/

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Pozostaje opisać sytuacje polskiemu supportowi.

Opisałem, w odpowiedzi dostałem ze mam wysłać wiele danych, których nawet już nie pamiętam...

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Opisałem, w odpowiedzi dostałem ze mam wysłać wiele danych, których nawet już nie pamiętam...

Musisz je podać, przynajmniej połowe najważniejszych. Inaczej sprawa będzie traktowana jako spam..

8372383248.png
Opublikowano

Podaj najważniejsze dane, one się liczą najbardziej.

279981407253602336505.png
Opublikowano

W dziele poradników nawet jest taki tut jak odzyskać konto. Poszukaj sobie tam masz jakie info im wysłać

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...