Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ...

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż od pewnego czasu mam ścinki w minecrafcie,nie jest to spowodowane słabym pc bo bezoptifine dochodz mi do 60fps

Oto parametry mojego pc:
Y8alDtR.png?1?4947

Karta graficzna: Ati radeon HD 3650

Myśle ze komputer dobry :) jak narazie

normalnie mam okolo 60-70fps

i wystepujom scinki 3sekundowe w ktorych mam 1fps

i nwm czym to moze byc spowodowane??

I czy mozecie mi pomóc? a pc czyscilem wis care defragmentowalem dysk itp nowom jave mam

1RkW7od.png

Opublikowano

Txt , nie miej jakiejś misy , realis czy podobne tylko faithfule czy coś takiego , usuń .minecraft , od nowa pobierz , mam podobne parametry , detale to Normal i Maks. FPS reszte jak wolisz , powinno chodzić 70-110 fps , nie pobieraj opti fine , u mnie przez niego spada 50 fps nieogarniam .

Opublikowano

Mody, teksturki mogą być powodem, nieprofesjonalne mogą powodować lagi nawet na komputerze NASA :P Jak pobierasz dodatki, to czytaj opinie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Myślę, że jeśli nie odkryjesz przyczyny powstawania ścin, to powinieneś zrobić cofkę systemu, na pewno pomoże, a nie pozbędziesz się wszystkich cennych plików :)

Opublikowano

Nom :D ale i tak planuje przegrac cenne pliki na pendrive czy cos. i usunac poformatowac wszystkie dyski razem 1Tera.

Modow nie mam tylko optifine :D ostatnio czasami gralem bez optifine i zabardzo nie odczuwałem roznicy

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...