Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] CHEAT NA PL

AdamWest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ale zmień nazwę exe to małe zabezpieczenie a co możesz wykorzystać

FB // WH // DMG // NINJA HACK // BS // DH // KAMER /// MULTI HACK

POZDRAWIM :)

LICZE NA LIKE ;p

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Nie rozumiecie ze na serwerach teraz banuja i te hacki latwo wykryc. Bez sensu. Gchcialem sobie ulepszyc gre a stracilem 3 konta. Wiec na wlasne ryzyko ziomki;]

Opublikowano

Nie rozumiecie ze na serwerach teraz banuja i te hacki latwo wykryc. Bez sensu. Gchcialem sobie ulepszyc gre a stracilem 3 konta. Wiec na wlasne ryzyko ziomki;]

Każdy o tym wie. Chcesz grać na hackach? Zważaj na niebezpieczeństwo ;)

Opublikowano

buahhahah 68 woja wybotowałem na s26 non stop mobber odpalony, full afk. Może z 5 lvli recznie wbiłem. W swiatyni, v1 dzien w dzien mnie mozna było spotkac, demek z 300 'mialem wysylanych' i bedziesz mi mowil ze banuja za boty :P Owsze, za fb po 1 dniu konto stracilem, ale za kamera ? do tego codziennie expie 30 lvle dla bodzi i zmianek, przez jakieś 2 miechy ani jednego bana.

Raz na evencie gorniczym wydobywalem rudy na modzie obok gma, stojac spory kawalek od zyly i bijac w powietrze, nic z tym nie zrobil, a ludzie mi pisali ze na cheatach gram xD

Wiec pozdrowienia dla szanownej administracji metin2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...