Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ KLAN MPC ★

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanooo.!

Tym razem porozmawiamy o clanie..

Jakiś wprawdzie tam jest, ale mocno niedopracowany i tak naprawdę bez wyraźnego lidera..

Ja jestem w stanie stworzyć klan, jak i zapłacić za stworzenie znaczka klanowego ale.. :

#potrzebna jest nowa nazwa klanu, ponieważ stara jest za długa (nie mieści się w okienku z k/d)

#nie mam bladego pojęcia jak miałby wyglądać znaczek, a to jest dość ważna część

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼

Jeśli chodzi o nazwę to ja myślałem nad:

MPCF

MPCWRT

MPCforum

Jeśli macie jakieś pomysły co do nazwy lub znaczka piszcie, a ja postaram się to wcielić w życie.

huter.!

Opublikowano

Mi przypadła nazwa nr 2 :). Skoro chcesz być liderem to weź odpowiedzialność za znaczek :).
Widzę że tylko my we 2 i moderatorzy się udzielamy :p

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

O ile mi wiadomo mamy już clan. Jest to MpcWarrockTeam, czy jakoś tak :D Turbuś ma mastera :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Co do starego clanu to większość ludzi odeszła, nowy clan to dobry pomysł ale aby każdy do niego dołączył.

Mi odpowiada nazwa MPCWRT

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Nazwa ma być taka:

MPCforum - bo po co dodawać skrót WR czy też WRT skoro gramy w warrock'a a tak to będziemy rozpoznawalni z MPCFORUM ;-)

Co do klanowego znaczku, zgłośmy się do Mpc Graphic team

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...