Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]DARMOWE GEMSY? WIADOMO JUZ JAK. Jak zmienic opcje graficzne

Tommy4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko czy wiadomo juz jak otrzymac te nowe gemsy ?

I kolejny problem mam smite gram na 5 letnim kompie , na full detalach i mam 25 fps tylko a wole grac na najslabszych by mi nie przycinalo i jak zmieniam jakos graficzna z highest na lowest to przywraca mi caly czas na highest

Opublikowano

te gemy, gowno dzialaja (chodzi mi o te sms ) - Jak widzisz reklame "Wyślij sms i potwierdz otrzymany kod" to nawet nie wysylaj bo to fake.

Opublikowano

te gemy, gowno dzialaja (chodzi mi o te sms ) - Jak widzisz reklame "Wyślij sms i potwierdz otrzymany kod" to nawet nie wysylaj bo to fake.

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ja na Sponsor Pay darmowych zarobiłem 140 Gems . To prawda że niektóre nie działają ale wystarczy napisać do supportu i dołączyć screena i już po 3 dniach dostajesz swoje gemy .

Opublikowano

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ja na Sponsor Pay darmowych zarobiłem 140 Gems . To prawda że niektóre nie działają ale wystarczy napisać do supportu i dołączyć screena i już po 3 dniach dostajesz swoje gemy .

A myslisz, ze nie pisalem ? Pisalem i to wiele razy i dostawalem odpowiedz, ze transakcja nie moze byc sfinalizowana bo mam za malo srodkow na koncie.

ANKIETY Wyślij sms i potwierdz otrzymany kod nie dzialaja, natomiast reszte dzialaja (Greloplis, czy tez inne gry mozna robic bo to dziala na 100%)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...