Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pantheon

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wczoraj zakupiłem sobie Pantheona i mam do was pytanie. Przeczytałem gdzieś na forum, że jest to teraz totalne gówno. Nie widziałem go ani razu na rankedach diamentów czy cuś ale chciałbym zacząć pykać. Zagrałem drafta na solo topie i miałem Volibear'a, koleś kupił pas giganta i moje Q robiło mu gówno, całe combo zabierało 1/4 hp. Czy naprawdę pantheon to taka kupa?

Opublikowano

Nie możesz oceniać danej postaci przez pryzmat rankedów i raptem jednej gry przeciwko komuś lepszemu. Pantheon ma świetne ulti jeśli chodzi o dogonienie kogoś i zabicie z małą ilością HP. Ma stuna, skill obszarowy. Może być połączeniem tanka z ad. Więc on nie jest gównem. Pamiętaj też, że każdy gra inaczej.

Opublikowano

Pantheon nie jest aż taki zły, aczkolwiek jeżeli nie zdominuje swojej linii lub swoim ultem nie pomoże innym i dojdzie do late game'u to po prostu będzie cięzko

Jak nie załapie early to potem nie ma dmg - robi się go full ad - pada w sekundę i mniej więcej tak to wygląda

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

idziesz na mida > wbijasz się ciągle na przeciwnika i spamujesz w niego q, jeśli będzie się starał lasthitować to go zabijasz a jak nie to będzie 40 farmy do 5, a z mida łatwo się roamuje ultem. Na topie jest trudniej bo możesz dostać kontre i masz gg a na midzie 95% papierków niszczysz bez problemu

Opublikowano

Pantheon może nie jest często pickowany, nikt tak często nim nie gra, lecz jest naprawdę fajny, a można nim nawet wyccarować. Budujesz standardowe itemy dla offtanka. Nawet dobry na normale, gdzie budujesz go pod full ad :D.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Pantheon to według mnie jeden z najlepszych champów na 1 vs 1 , gorzej jest tylko jak go ktoś zgankuje , ale tak to szybko potrafi zniszczyć przeciwnika.

Lol

Opublikowano

ta postać jest poprostu szalona, jednyna wada to wpierdziela MP jak by za 2 sec koniec meczu...

na midzie wpierdziela większosc Q>W>E>Q zazwyczaj ded (Fire na spell oczywisty)

najpierw Q>E tak się to robi, dlaczego to pisze?

bo nie trawie debili co MAX Q>W co to jest nic nie robisz (na kij mniejsze CD na W jeśli nic nie robisz?)

E jest moim zdaniem przegiente mnożysz dmg z E 2x przeciwko postaci

Nerfy? jakie kurna NERFY?! nie zauważyłem nic zmienionego albo riot nic nie zrobił albo ja poprostu zbyt łatwo mordor robie

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Nie możesz oceniać danej postaci przez pryzmat rankedów i raptem jednej gry przeciwko komuś lepszemu. Pantheon ma świetne ulti jeśli chodzi o dogonienie kogoś i zabicie z małą ilością HP. Ma stuna, skill obszarowy. Może być połączeniem tanka z ad. Więc on nie jest gównem. Pamiętaj też, że każdy gra inaczej.

Pod tanka nie jest aż tak dobry.

@Top To graj na midzie Pantheonem. Pantheon to jakby assassin. Niszczy papiery :> Zbuduj go pod takiego assassina i zobaczysz, że berści :D

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...