Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting 100/200 slot na czym?!?!

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was chciałbym zakupić albo VPS, lub na jakimś hostingu gdzie można uzyskać przynajmniej te 80slot Minecraft serwer. Teraz tak... Patrze ownserver jak na razie strona im padła ;/ Ale wiem że około 109zł mam 80slot Nie wiem czy to jest korzystne ale dobra. Szukam hostingu gdzie wykupie 100slot lub VPS. 100 slot bez laguff ... I chciałbym żebyście mi podali Hostingi gdzie można płacić SMS, i są one przystosowane do około 80/100 slotów a także do 200. Podsumowanie: Hosting do postawienia 80 slot bez laguf ! ;D oraz cena. czyli:

HOSTING do ilu slotów , Cena , czy można płacić SMS. :) Dziękuje pozdrawiam liczę na dużo wypowiedzi... ;3

Opublikowano
sored.pl

Polecam ci, tam kupujesz pamięciowo, na 100 slotów to ok. 5-6 GB. Nie jest wcale drogo, płatność sms i przelewem. Do tego dostajesz własne IP, TeamSpeak3 i stronę internetową pod server.

@TenStylOdLajka

43zł zapłaciłem za 3GB :P Zalecana ilość slotów pod taką pamięć to 50 hehe

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

DO Sms to fiber host mozna tam kupic serwer VPS za sms i tanio wmiare:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Chodzi mi o host gdzie 80 slotów postawie za max 100zł? bo chodzi mi żeby na cały rok wkupić itp ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...