Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie otrzymano odpowiedzi od serwera

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż próbując zalogować się do lola wyskakuje komunikat "Nie otrzymani odpowiedzi od serwa" - jakieś tam 3 próby i wyskakuje błąd logowania i te wskazówki co tam zrobić np: sprawdzić czy serwer działa itp. Jakoś tydzień temu też tak miałem i powodem był internet explorer w trybie offline, a teraz nie wiem, za pomoc lajki oraz wielkie dzięki :D

Opublikowano

Siema, otóż próbując zalogować się do lola wyskakuje komunikat "Nie otrzymani odpowiedzi od serwa" - jakieś tam 3 próby i wyskakuje błąd logowania i te wskazówki co tam zrobić np: sprawdzić czy serwer działa itp. Jakoś tydzień temu też tak miałem i powodem był internet explorer w trybie offline, a teraz nie wiem, za pomoc lajki oraz wielkie dzięki :D

Spróbuj zresetować router/modem + sprawdź czy nic nie blokuje Ci LoL'a.

8372383248.png
Opublikowano

Nawet nie wchodź na te strony, bo tam nic nie ma, z routerem i firewallem też się nie baw.

Wyłącz LoLa, włącz internet explorer, wpisz google i tyle. Później włącz LoLa i będzie wszystko działało na 100%.

SunzykPL

League of Legends player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...