Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić części w komputerze

Taptak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! mam problem, bo mój stary komputer ma z 10 lat i chciałbym sprawdzić jakie ma części wiec go rozkręciłem szukałem jakiś napisów próbowałem wszystkiego :D i nie mogę znaleźć :/ a chciałbym sprzedać tego syfa bo mi miejsce zajmuje części były wymieniane więc mogą mieć max 5-6 lat :D Dodam że komputer nie działa, i nie mam jak sprawdzić tego ;/

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Jak komputer nie działa to programem nie sprawdzisz, więc musisz szukać napisów na samych częściach. Jeśli nic nie zrywałeś to na pewno coś musi być.

Opublikowano

Jak komputer nie działa to programem nie sprawdzisz, więc musisz szukać napisów na samych częściach. Jeśli nic nie zrywałeś to na pewno coś musi być.

Zrywać na pewno nic nie zrywałem:D Dzieki za odpowiedź postaram sie poszukać jeszcze bardziej ;p

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...