Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak oceniacie War Thunder?

ManteDesing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8/10 jest pare błedów ale ogólnie gra super grafika wyszukana duzo ilość samolotów nie moge sie doczekać statków i czołgów.Mi te gra sie spodobała kilka lat temu grałem w Combat Wings: Bitwa o Anglię i jest to super roszerzenie tej gry

;):)

Opublikowano

Jak to jak? Zajebi*cie xD Jeśli gustujesz w samolotach to zdecydowanie ściągaj, bo gra obecnie nie ma sobie równych. A screeny masz podpięte.

YGsMv3q.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gorąco Ci polecam tę grę. Jest w niej dużo czynników dzięki czemu gra jest bardziej dynamiczna, ale też zależy to od trybu gry. Właściwie to tych trybów jest trzy. W zależności czy chcesz zagrać w realistyczne symulator czy zwykłą grę internetową opartą o tematykę samolotów znajdziesz coś dla siebie. Jeżeli masz kolegów o podobnych zainteresowaniach to postaraj się ich namówić. Zawsze grając razem jest przyjemniej ;).

VwjVBMa.png

Opublikowano

zagraj sobie dla porównania w War Thunder i World of Warplanes. Wtedy będziesz wiedział że opłaca się pobrać tą gre :)

ponadto gdy dojdą czołgi i flota będzie emigracja z WoT'a do War Thunder to jest jak w banku :D

Opublikowano

Ja zagram w world of warship ale jeżeli w War Thunder prędzej będą statki i w world of warship będzie na silniku wota to raczej wybiore war thunder

A i jeszcze nie dajcie się na brać na te darmowe orły co ten up pisze. Nawet jakby działało to byłoby to nielegalne i War thunder znaczy ta firma mogła by was pozwać chyba o kradzież tak mi się wydaje

Opublikowano

To są zwyczajne reflinki, jeśli otworzyłeś link to on jest teraz bardzo zadowolony, zresztą nie wiem dlaczego jeszcze nie ma bana...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeśli World of Warships graficznie będzie podobne do WoT, a w War Thunder będą bitwy łączone to War of Warships nie będzie się cieszyło taką popularnością. Oczywiście, trzeba będzie ocenić te gry po wyjściu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Według mnie 8/10 ponieważ jest świetna gierka ale brakuje jej floty nad która ciągle pracują twórcy gry.

Nie oceniaj gry przed premierą, a przez brak floty nie obniżaj jej oceny. To tak jakbyś oceniał książkę po przeczytaniu paru stron. Trzeba cierpliwie czekać. Pamiętaj, że nim dłużej twórcy gry będą nad nią pracować tym lepsza będzie w dniu premiery.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...