Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego hosting Ownserwer nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 zasadnicze Pytanie czemu hostin Ownserwer nie dziala mam tam 2 serwery 30slotowe i 13slotowy...Prosze oszybką odpowiedz

IP serwerow

IronCraft.gomc.pl Dzialki sg ,HeedAndseek ,splegg

IronPvp.gomc.pl same pvp

Opublikowano

Dzięki Za Odp...Ale dalej nie wiem Czemu kur*a juz 2 raz nie dziala

Ps.Pisalem do administracji ale maja mnie w dupie

Skoro maja to w dupie to zmien hosting na zagraniczny bo pewnie jest to polski serwis ( shit)

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

Polskie hostingi gier Minecraft, można nazwać reseller. Najbardziej profesjonalny tego typu hosting to craftserve.pl gdyż mają nawet własne DNSy, ale np.: fiberhost.pl nie mają nawet dns - kupili pod stronę hosting i mają na dahost.pl (biznes-host.pl). Po prostu wybierz coś od prawdziwego hostingu np.: home.pl jeśli chcesz mieć serwer Minecraft, kup VPS na homecloud.pl lub na OVH albo 1and1. Albo kup serwer dedykowany.

Opublikowano

Nadal nikt nie odpowiedział na jego pytanie =)

Hosting Ownserwer nie działa gdyż :

,,Są problemy z atakami DDOS, staramy się rozwiązać problemy, przepraszamy, prosimy o cierpliwość''

Opublikowano

Pewnie dlatego, że mają problemy, napisz do nich do supportu, chociaż i tak pewnie ich zasypują mailami już...

My tutaj, na MPC nic nie zdziałamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...