Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Na Servie ! Help ! :)

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem, gry moj serv chodzi gdzies juz jakies 5,6h+ to pojawia się na VPC takie coś:

mvpcblad.png

(Oczywiscie te Mcncc# nie wchodza w sklad tego błędu, poniewaz przypadkowo wcisnąłem sobie enter ręką, i nie zauważyłem, ze mam go wciśniętego)

Przejdzmy do problemu:

Gdy juz się na VPC takie coś pojawi to nikt nie może się lognąć na serva ! Wszyscy grają dopóki ich nie wyrzuci jak ich juz wyrzuci lub sie sami wylogują to nie mogą sie zalogować !!! HELP !!!

Na serva można sie zalogować dopiero po jego restarcie..., a nie zawsze mam czas zeby patrzec na server i restartować go... Co jest przyczyną tego błędu, lub co zrobić aby go omijać ?

5 Leci za pomoc.

Opublikowano

Witam, otóż mam problem, gry moj serv chodzi gdzies juz jakies 5,6h+ to pojawia się na VPC takie coś:

mvpcblad.png

(Oczywiscie te Mcncc# nie wchodza w sklad tego błędu, poniewaz przypadkowo wcisnąłem sobie enter ręką, i nie zauważyłem, ze mam go wciśniętego)

Przejdzmy do problemu:

Gdy juz się na VPC takie coś pojawi to nikt nie może się lognąć na serva ! Wszyscy grają dopóki ich nie wyrzuci jak ich juz wyrzuci lub sie sami wylogują to nie mogą sie zalogować !!! HELP !!!

Na serva można sie zalogować dopiero po jego restarcie..., a nie zawsze mam czas zeby patrzec na server i restartować go... Co jest przyczyną tego błędu, lub co zrobić aby go omijać ?

5 Leci za pomoc.

Też kiedyś miałem ten problem. Z czasem sam się naprawił, bo serwer chodzi czasem przez 2dni cały czas i nie ma tego problemu.

A kiedyś to tak jak u ciebie po 5-6godzinach wyskakiwało.

65994253024037513199.png
Opublikowano

Więc co mam niby zrobić ? Jak sie tak zawsze dzieje... ja chcę konkrety a NIE...

@Edit: Dam 3x 5 !!! Za rozwiązanie problemu

Opublikowano

to jest kawałek kodu HEX. błąd musi być w jakimś pliku exe. albo przeinstaluj VPC albo zaaplikuj nową kopie serwera. Najpierw zgraj wszystkie pliki z /locale/hongkong i z /var/db/mysql ^^

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...